maandag 17 augustus 2015

Playground van Kepler

Het schrijversduo Lars Kepler heeft onlangs bekend gemaakt om naast de zeer succesvolle Joona Linna thrillers een nieuwe trilogie te schrijven getiteld Playground. Deze serie combineert de typische beeldende en snelle stijl van Lars Kepler met mythische verhaalelementen.
‘We kregen een volledig nieuw idee. Soms krijg je een ingeving, en die is dan zo sterk dat je meteen moet stoppen met al het andere om te kijken wat er uit gaat komen. Het is bijna een soort verliefdheid, een passie. Toen dat bij ons gebeurde waren we net halverwege het schrijven van de vijfde Joona Linna thriller. Dat was ontzettend spannend en inspirerend, maar toch namen we de tijd om dit nieuwe idee uit te werken. Het resultaat is een trilogie met de naam Playground. Het is geen detective, maar wel in alle opzichten een thriller,’ aldus Lars Kepler
De eerste Playground-roman zal in de zomer van 2015 verschijnen. Ook viert Cargo volgend jaar het vijfjarig bestaan van Lars Kepler met jubileumedities van Hypnose, Contract, Getuige en Slaap, de tot nu toe verschenen Joona Linna-thrillers van Lars Kepler in Nederland. Tot nu toe werden er in Nederland ruim 400.000 exemplaren verkocht van deze reeks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten