dinsdag 7 juli 2015

De boekenkast van thrillerlezer Sonja Lockhorst

Welk genre boeken heb je in de kast staan?
99 % thrillers 

Wat is je favoriete boek?
Ik heb niet echt 1 favoriet boek, maar ik ben mega fan van Stephen King (verzamel ook zijn boeken) en die vind ik stuk voor stuk geweldig! 

Aan welk boek uit je jeugd heb je fijne herinneringen en waarom?
Het is bij mij niet 1 boek waar ik goede herinneringen aan heb. Het is meer een serie boeken. Het gaat om de Kluitman-pockets. Deze zijn geschreven door verschillende schrijvers waaronder RL. Stine , A. Bates, Richie Tankersley Cussick. Dit zijn meer tienerthrillers, maar geweldig spannende boeken. Ik ging ze vroeger bij de bibliotheek lenen, maar nu ben ik ze gaan verzamelen. Het zijn kleine en dunne boekjes, maar nog steeds vind ik ze spannend en lees ik ze graag tussendoor als ik even in een leesdip zit.

Ik herinner me dan dat ik vroeger alleen op mijn slaapkamer weggedoken zat in een hoekje, opgekruld met zo'n spannend boek.
Niemand in ons gezin houdt verder van thrillers, dus dat maakte het alleen nog maar leuker voor mij om juist die boeken te gaan lezen en zo is de passie ontstaan voor griezelige boeken.

Hoeveel boeken lees je gemiddeld?
Pff lastige vraag, echt geen idee. Als ik echt in leesmodus sta, lees ik een boek per week, maar ik heb ook zeker af en toe een leesdip en dan heb ik weer andere hobby's die ik net zo graag doe als lezen.

Welk boek zou je willen aanraden?
Niet zozeer een boek maar eerder boeken die ik zou aan willen raden. Bij de supermarkt liggen er om de zoveel weken IBS-thrillers, dit zijn ook kleine pockets. Ik vind het altijd heerlijke tussendoortjes en ze zijn vaak superspannend en echt de moeite waard om te lezen (je kan er ook een abonnement op nemen als je wil).


Sonja   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten