vrijdag 3 april 2015

Verwacht in april - deel 2

Obscuur - Karin Hazendonk (verschijnt 15 april 2015)
GELOOF JIJ IN HET PURE KWAAD? Na zijn bijna fatale hartaanval krijgt Richard de Vries een tweede kans. Nadat hij hiervan is opgeknapt, wil hij alles uit het leven halen en gaat hij zijn droom achterna: het runnen van een camping samen met zijn vrouw, Alice. Dan stuit Richard op een advertentie: een kleine, vervallen camping wordt te koop aangeboden in een klein boerendorp. De voorwaarden zijn te mooi om waar te zijn. Wat Richard niet weet is dat er achter de verlaten camping afgrijselijke geheimen schuilgaan. Pas wanneer hij opmerkt dat de dorpsbewoners het liefst zo ver mogelijk bij de camping vandaan blijven en zijn vrouw een glimp opvangt van een sinistere man, begint een reeks lugubere gebeurtenissen.
Reserveer bij bol.com

Passagier 23 - Sebastian Fitzek (verschijnt 29 april 2015)

Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophelderen wat er tijdens die noodlottige reis is gebeurd en Martin blijft achter als een mentaal wrak. Hij heeft zich voorgenomen nooit meer één voet op een cruiseschip te zetten, totdat hij vijf jaar later een mysterieus telefoontje krijgt van een oudere dame die beweert meer van de verdwijning te weten. Martin gaat terug naar het gewraakte schip en komt op het spoor van een verdwenen gewaand meisje dat is teruggekeerd naar de Sultan - samen met de teddybeer van zijn zoontje...
Reserveer bij bol.com

Perfecte dagen - Raphael Montes (verschijnt 6 april 2015)
Geneeskundestudent Theo leidt een teruggetrokken leven samen met zijn bedlegerige moeder. Hij voelt zich het meest op zijn gemak wanneer hij tijdens de anatomieles lijken mag ontleden. Dan ontmoet hij op een feestje Clarice, een jonge, vrije geest die ervan droomt ooit haar eigen roadmovie te kunnen maken. Theo raakt geobsedeerd door Clarice en als zij hem negeert, komt hij uit liefde voor haar tot een extreme daad. Theo dwingt Clarice met hem mee te gaan op reis. Hij behandelt haar voorkomend, maar bereidt intussen zijn volgende stappen zorgvuldig voor. Zijn daden motiveert hij met dreigende, maar onweerlegbare logica. Tot Clarice volledig in zijn macht is en wel van hem móet houden.
Reserveer bij bol.com

Red jezelf - Kelly Braffet (verschijnt 16 april 2015)
Patrick probeert zijn leven weer op de rit te krijgen nadat zijn vader in de gevangenis is beland voor het veroorzaken van een ongeluk. Patricks baantje bij de buurtwinkel biedt hem weinig uitzicht en thuis heeft de vriendin van zijn broer hun vriendschap verheven tot een nieuwe vorm van ongemak. Daarbij wordt hij gestalkt door Layla, die een vriendschap van hem eist om redenen die hij niet doorziet. Ondanks zijn pogingen zijn normale leven van voor het ongeluk op te pakken, zinkt Patrick steeds dieper weg in de donkere realiteit.
Reserveer bij bol.com


Stem! - Marlen Beek - Visser (verschijnt 8 april 2015)
Trudy is een vrouw van 28 jaar, die onzichtbaar door het leven gaat.
Ze woont alleen, heeft een weinig inspirerende baan en vrijwel geen sociaal netwerk. Sinds de dood van haar vader is de band met haar moeder en zus alleen maar verslechterd.
Als iemand (een blinde, onbekende man) Trudy erop attendeert dat ze mooi kan zingen, is haar eerste 'blinde auditie' een feit. Ze ziet plotseling een mogelijkheid om een nieuw leven te beginnen, om écht gezien te worden. Ze zet alles op alles om zich voor te bereiden op deelname aan de talentenjacht Stem!. Al snel ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor Senna, een van de juryleden van het programma. Trudy ziet Senna als de sleutel tot haar succes. Vastbesloten om Senna te leren kennen overschrijdt ze gaandeweg elke denkbare grens.
Lukt het Trudy om door te dringen tot de auditie van Stem!? Zal zij schitteren op het podium?
En wat als ze haar ultieme doel niet bereikt?
Reserveer bij bol.com

Terug naar huis - Nora Roberts (verschijnt 15 april 2015)
Als haar man Richard verongelukt, zit Shelby in zak en as. Maar zijn dood legt ook een web van leugens bloot. Shelby erft grote schulden en het bewijs dat Richard aan de lopende band vreemdging stapelt zich op. Shelby laat zich er niet onder krijgen. Met haar prachtige dochter Callie keert ze terug naar Tennessee, waar ze liefdevol wordt opgenomen door de familie die ze dacht kwijt te zijn. Thuiskomen geeft haar kracht en vrijheid. En nieuwe hoop, in de vorm van timmerman Griffin Lot, een man die nooit tegen haar liegt. Maar niet iedereen is even blij Shelby weer terug te zien. Wanneer een gewelddadige misdaad verband blijkt te houden met Richards louche praktijken, wordt duidelijk dat zij en Callie nog steeds in gevaar zijn. Shelby moet het gevecht aangaan met het verleden, of alles verliezen. 
Reserveer bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten