donderdag 26 maart 2015

Win Het Reservaat

Van het weekend werd er veel gesproken over Saskia Noort die de pers weer eens opzocht om te drammen over de overeenkomsten van Het Reservaat en haar Eetclub. Noort verloor de rechtszaak die ze aangespannen had, gaat niet in hoger beroep, maaaaaaar vindt toch dat zij gelijk heeft. De rechter sprak over clichés die gebruikt werden en die kan je niet als van jezelf bestempelen. Op 28 punten werd de eis van Noort afgewezen. Als een driejarige kleuter met pruillip blijft ze echter doorgaan. Jammer!
Ook al zijn er inderdaad overeenkomsten als zwarte jurkjes, SUV's, witte wijn en een rijk dorp, et gaat nu niet meer over de overeenkomsten maar of mensen soms niet eens hun verlies moeten slikken en doorgaan met hun leven?! 
De Crime Compagnie geeft twee exemplaren van Het Reservaat om te verloten. Wil jij eens zelf kijken of het gewoon een lekker boek is met veel "chicklitelementen" of dat het een heuse plagiaat is, doe dan deze week mee aan deze verloting.
Stuur ons het antwoord op de vraag waar het verhaal zich afspeelt (het gebied) naar Thrillerlezersblog@gmail.com
Ook willen we dan na het lezen jouw mening horen. Ook al ben jij het wel met Noort eens, dan horen we dat ook graag.

Jessica Dudock verhuist met haar man en hun drie kinderen van Curaçao weer terug naar Nederland. Ze komen terecht in de kille leefomgeving van een chique dorp, gekscherend ook wel Het Reservaat genoemd. Gelukkig neemt Amanda Voorbach, de flamboyante echtgenote van de bekende televisieproducent Marcus Voorbach, Jessica onder haar hoede. Ze introduceert Jessica bij haar hechte vriendengroep en leert haar de gebruiken en regels van het reservaat. Jessica begint zich eindelijk thuis te voelen en bloeit op. Maar na verloop van tijd blijken de relaties binnen de vriendengroep gecompliceerd te zijn. Niets is wat het lijkt en Jessica raakt verwikkeld in een web van list en bedrog.

3 opmerkingen:

  1. Wauw echt heel erg spannend ben heel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry hoor, maar ik vind haar maar een zeur. Zo gaat dat toch vaker, bij films zie je dat toch ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wanneer zijn de winnaars bekend?

    BeantwoordenVerwijderen