woensdag 18 februari 2015

Moon leest de Lois serie van Simone van der Vlugt

Simone van de Vlugt met de Lois Elzinga trilogie

Simone van de Vlugt is geboren in 1966 in Hoorn, ze is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. Van haar thrillers werden in totaal twee miljoen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen echt over de hele wereld van China tot Duitsland en zelfs Australiƫ. Ook schrijft Simone historische romans en samen met haar man maakt ze ook reissfeerboeken. Veel boeken van Simone zijn in de prijzen gevallen.

In 2012 is Simone begonnen met het schrijven van een thrillerreeks, waarin rechercheur Lois Elzinga de hoofdrol speelt. De verhalen spelen zich af in Alkmaar en er zijn 3 delen van verschenen. Je kunt ze ook los van elkaar lezen, maar allemaal achter elkaar is natuurlijk nog leuker. Zo leef je mee met de hoofdpersonage en raak je verstrikt in haar wereld.


Ik ga ze voor het blog allemaal opnieuw lezen en er een recensie over schrijven. Zelf ben ik een groot fan van Simones boeken, wat begonnen is door haar boek 'De reĆ¼nie' dat in 2004 verscheen. Dit boek speelt zich af in mijn woonomgeving en het was de eerste thriller die ik las. 
Voor die tijd was ik fan van chicklits, maar dat is nu wel anders… 
De boeken opnieuw lezen is geen straf! Helaas weet je tijdens het lezen wel al een beetje welke kant het op gaat, maar ik ben onder het lezen toch nog weer verrast.


Binnenkort op het blog mijn recensie van de drie boeken van de Lois Elzinga serie. Ben je benieuwd geraakt, houdt het blog in de gaten!!






Lois Elzinga detective series

·         2012 Aan niemand vertellen 
·         2013 Morgen ben ik weer thuis 
·         2014 Vraag niet waarom 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten