woensdag 5 november 2014

Wat verschijnt er in november? - deel 4!

Ski resort - Linda van Rijn (verschijnt 20 november 2014)
Nienke Draaijer (29) kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint als een van de winnaars van een grote loterijprijsvraag. Ze heeft een paar keer geskied en vindt het geweldig, maar doordat ze haar baan is kwijtgeraakt en haar relatie na vier jaar is verbroken – met de gedwongen verkoop van haar huis tot gevolg – heeft ze het financieel best moeilijk. Deze gratis vakantie is precies wat ze nodig heeft. Samen met de andere prijswinnaars vertrekt ze naar het mondaine ski- en thermenoord Bad Kleinkirchheim. Het gezelschap van overwegend jongere mensen, singles en stelletjes en ook een paar gezinnen, kan het tijdens de busreis al goed met elkaar vinden. Ook Jonathan, de reisleider, maakt vanaf de eerste blik veel indruk op haar. Hij is niet alleen knap, ze vindt hem ook mysterieus en hoe langer ze met hem optrekt, hoe meer ze van hem in de ban raakt. De skivakantie kan niet beter als blijkt dat haar liefde voor Jonathan wederzijds is. Of heeft de mysterieuze Jonathan echt iets te verbergen?



Sterf twee keer - Tess Gerritsen (verschijnt 27 november 2014)
Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord op een taxidermist te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt over het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband bestaat tussen deze moord en de tragedie die zich zes jaar eerder afspeelde tijdens een safari in Botswana.




Voorbedacht - Loes den Hollander (verschijnt 5 november 2014)
Het is een nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek.
Maar waarom? Er bestaan geen onoverkomelijke problemen tussen Marjon en Philippe, er wordt nergens strijd over gevoerd. Wat heeft hem bewogen om hun dochter mee te nemen en wat heeft hij met haar gedaan?




Wreed weerzien - Karen Rose (verschijnt 4 november 2014)
'Wreed weerzien' van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt... Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reünie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet...





Ziende blind - C.J. Lyons (18 november 2014)
Sarah Durandt weet dat de moordenaar van haar man en zoon niet meer leeft. Ze heeft met eigen ogen gezien dat hij een dodelijke injectie kreeg toegediend en stierf. Aangezien hij nooit heeft losgelaten waar hij hun lichamen heeft verborgen, kan Sarah alleen nog steeds niet achter zich laten wat er met haar gezin is gebeurd.Sarah besluit terug te gaan naar het huis in de Arondiracks en daar op zoek te gaan naar de laatste sporen die haar dierbaren hebben achtergelaten. Een anoniem graf. Een kledingstuk. Alles wat deze nachtmerrie ook maar tastbaar kan maken. Wat Sarah in de bossen vindt is echter veel verontrustender en gruwelijker dan wat ze had verwacht aan te treffen. Misschien loopt de moordenaar nog steeds rond en begint haar nachtmerrie nu pas echt.



Zout - Victoria Farkas (15 november 2014)
Al weken houdt de realityshow Smaakmaker de gemoederen van televisiekijkend Nederland bezig en de kijkcijfers rijzen de pan uit. Vooral de livestream van het luxe Smaakmakerappartement op internet wordt goed bekeken. Met nog slechts een week te gaan, komt de kookwedstrijd bijna ten einde. Vier sterke kandidaten strijden tegen elkaar om een van de drie finaleplekken. De concurrentie is moordend, allemaal willen ze de 'Smaakmaker' worden en vijftigduizend euro winnen. Dan wordt het lichaam van een van hen in de Smaakmakerkeuken gevonden. Lucy Lam wordt op de moordzaak gezet en al snel blijkt dat niet alleen de overgebleven kandidaten verdachten zijn.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten