dinsdag 4 november 2014

A.W. Bruna is blij met prijs

Steven Maat van A.W. Bruna blogte hoe blij hij is met de prijs voor Beste Buitenlandse thriller voor Ik ben Pelgrim van Terry Hayes.
Steven ging een aantal jaar geleden af op een onaf manuscript. Dat manuscript was al zo geweldig dat hij het aandurfde om Ik ben Pelgrim aan te kopen. Daarna moest hij vier jaar wachten tot het echt af was. Maar hij vond het de moeite waard.
Ik las Ik ben Pelgrim afgelopen december en het kon ook geen ander boek worden wat er met de prijs voor beste boek vandoor zou gaan. Nog steeds zingt het boek elf maanden later rond. Nog steeds lees ik in onze eigen facebookgroep mensen die het dichtslaan en zo genoten hebben. En nog lang hebben niet alle thrillerliefhebbers het boek ter handen genomen. Mensen hikken tegen de dikte aan... Maar als je hem uit hebt, baal je dat hij AL uit is. Echt!

Vorige week heeft Steven Maat twee titels aangekocht bij Terry Hayes. Helaas is er nog geen flauw idee wanneer er een nieuwe titel gaat komen. Hij hoopt zelf dat het sneller dan vier jaar zal zijn.... Hup geef die Terry eens een harde schop onder zijn kont!!! We wachten op een nieuw boek.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten