vrijdag 30 mei 2014

Anna Levander met Morten

Afgelopen donderdag werd in RTL Late Night  van Humberto Tan bekend gemaakt wie zich achter de naam Anna Levander verschuilde.  De afgelopen maanden hing er een waas van geheimzinnigheid rondom deze schrijversnaam. Er was alleen bekend gemaakt dat het om een journalistenduo ging. Donderdagavond bleek het duo te bestaan uit Annet de Jong en Dominique van der Heyde. Annet is bekend van haar journalistiek werk bij de telegraaf, maar onder Thrillerlezers bekender als schrijver van verschillende thrillers als Vuurkoraal, Bitter vocht en levend bewijs.
Dominique van der Heyde zullen velen kennen van het NOS journaal en Nieuwsuur, waar zij Ferry Mingelen opvolgde en de politiek duidt voor ons kijkers.

Gisteravond waren zij ook gezamenlijk op de Avond van het Spannende Boek


Waar gaat Morten over?
De ambitieuze politicus Morten Mathijsen stevent af op een glorieuze verkiezingsoverwinning. De Nieuwe Liberalen, tot voor kort een kleine politieke partij, gaat verrassend aan kop in de peilingen. Mathijsen is de tweede man van de partij en wil de leider worden. Dan dreigt een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie te schaden. Hij gaat tot het uiterste om onheil af te wenden. De briljante spindoctor Evelien Bax moet zorgen dat hij overeind blijft in de politieke arena. De zaak dreigt flink uit de hand te lopen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten