vrijdag 27 december 2013

Thrillerlezersverhaal - een introductie

Thrillerlezers bundelen hun krachten

Mijn naam is Liesbeth en ik ben verslaafd aan thrillers. Aangezien ik vind dat mijn gezondheid en die van mijn kinderen niet in gevaar komt door deze verslaving, geniet ik gewoon van alles wat ik lees!
Thrillers lezen doe ik heel lang. Ik ben er mee begonnen, omdat ik vliegen eng vind en ik tijdens een vliegreis liever iets lees dat enger is dan het vliegen zelf. Honderden boeken later, bleef bij mij het gevoel hangen om een eigen verhaal op papier te zetten. Gewoon voor mezelf, niet omdat ik de illusie heb, dat er in mij een schrijver verborgen zit.
Terwijl ik een tijd lang niet aan het werk kon, ben ik op de school van mijn kinderen gaan helpen met lezen en rekenen. Wat een enorme bron van roddels is een school eigenlijk. Zoveel verschillende  kinderen, zoveel verschillende ouders en leerkrachten. Sommige kinderen maken overal een grote competitie van en kunnen best vals zijn. Maar ook moeders kunnen er wat van. Wat mij wel opviel, is dat samenwerken zo belangrijk is. Daar kwam bij mij het idee dan ook vandaan om het begin van een verhaal te gaan schrijven en dan anderen het af te laten maken. Samen kom je namelijk veel verder dan alleen!
Op de Facebook pagina van Thrillerlezers heb ik mijn idee in de groep gegooid en er werd heel enthousiast op gereageerd. Het verhaal dat al deels in mijn hoofd zat, is op papier gezet en nu is het aan andere lezers om het aan te vullen!

Wil je meeschrijven, stuur me dan een mail op l.reilink@gmail.com . Zodra je aan de beurt bent, krijg je het hele verhaal tot dan toe in een bestand, dat jij mag aanvullen! Het begin is er, maak het eng en spannend ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten