zaterdag 24 oktober 2020

Win 1 van de 3 exemplaren van Bloedbanden


Een van mijn favoriete Vlaamse boeken van dit jaar is Bloedbanden van Bettie Elias. Binnenkort verschijnt de recensie en een interview met deze auteur. Maar we mogen wel alvast 3 exemplaren verloten van dit boek.


Eerst waar gaat het over?

 Anton heeft een ontwenningskuur achter de rug voor zijn alcoholverslaving. Hij is vast van plan om aan zijn vrouw Esther, van wie hij gescheiden leeft, te bewijzen dat hij terug op het rechte pad is. Tot Benno en Charlie, twee drugsgebruikers die hij heeft leren kennen in de kliniek, besluiten om het negenjarige zoontje van Antons stiefzus te ontvoeren. Zal men geloven dat hij niets met de ontvoering te maken heeft, nu het duo hem niet meer loslaat en hij getuige is van een moord? Oude wonden worden opengereten, onverwerkte geheimen komen boven water. Met scherpe observaties toont Bettie Elias dat een familie zonder geheimen niet bestaat. En dat geheimen dodelijk kunnen zijn.


Oke, dan nu wat je moet doen om 1 van de exemplaren te winnen: je moet 2 vragen beantwoorden.

1. Welke prijs won Bettie met haar vorige boek Het tuinfeest (heb ik ook erg van genoten trouwens)?

2. Het tuinfeest is haar debuut, maar eigenlijk ook weer helemaal niet. Wat schreef zij voor haar eerste psychologische thriller?

Stuur jouw antwoorden naar Thrillerblog@gmail.com ovv Bettie Elias.


Oh ja, en word je ook even lid van onze grote facebookgroep waar we bijna alle Vlaamse thrillers we bespreken. Dat kan heel makkelijk via onderstaande link:

Thrillerlezers!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten