zaterdag 11 juli 2020

Vijf keer Blauwe bonen van terrence Lauerhohn in de actie

Vandaag gaat de winactie van start met het boek van Terrence Lauerhohn Blauwe bonen. Een boek wat bij ons in de leesclub zat en waar sommigen enigszins sceptisch begonnen. Waarom? Het boek kreeg overal zulke lovende kritieken en dan hebben de mensen bij Thrillerlezers iets van Kom maar op dan!
En wat gebeurde er? Ze waren loven!

Laat ik eerst even vertellen wat de achterflap zegt:

Aan mijn ontreddering
Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben... Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een
hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam.
(De Crooner)

Daer gy in "t geraes en gedonder van "t geschut moet staen, dat u de blauwe bonen om de ooren vliegen.
(Desiderius Erasmus)


Vandaag staat ook het boekvonnis over dit boek online; een verslag waar alle deelnemers vertellen wat ze van het boek vonden. Wij willen weten hoeveel kraaien het boek kreeg van de deelnemers?
Maar ook Terrence heeft een vraag: wat is een crooner eigenlijk?

Stuur jouw twee antwoorden naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Blauwe bonen.
Het gaat om 5 epubs die verloot worden!

We gaan richting de 7000 leden, maar wordt jij ook nog even lid als je dat nog niet bent. Dan zie je alle recensies, winacties en interviews sneller voorbij komen. Plus het is en een gezellige club en met mensen die mogen zeggen wat ze willen over boeken. Of ze het nu goed of slecht vonden.
Via onderstaande link kan je je lid maken.

Thrillerlezers op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie posten