woensdag 15 januari 2020

Win de nieuwe van Robert Bryndza GESLOTEN

Doodsgeheim is alweer het 6e boek rondom Erica Foster van Robert Bryndza. Eeen heerlijke serie, waarbij elk deel een boek is om naar uit te kijken.

Op een ijzig koude ochtend vindt een moeder het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Wie zou zo’n gruwelijke moord voor de deur van het slachtoffer uitvoeren?

Detective Erika Foster, net bekomen van haar vorige zaak, is vastbesloten om ook deze zaak te leiden. Tijdens het onderzoek stuit ze op diverse aanvallen op jonge vrouwen in een doorgaans rustige buitenwijk van Londen.
Erika is op zoek naar een angstaanjagende moordenaar, en de zaak wordt alleen maar gecompliceerder als blijkt dat de vermoorde jonge vrouw verstrikt zat in een web van geheimen. Net als Erika eindelijk een lijn begint te zien in de aanwijzingen, wordt ze gedwongen haar eigen pijnlijke herinneringen weer op te halen. Erika moet zichzelf dwingen om gefocust te blijven, diep te graven, en de moordenaar te vinden – voordat hij weer toeslaat.

Wat te doen om een kans te maken?
Gisteren 7 januari stond de recensie over dit boek online. Had de recensente de oplossing al geraden of werd zij verrast?
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Doodsgeheim.

Wordt ook nog even lid van onze facebookgroep! Klik op de link hieronder:
Facebook Thrillerlezers!


WINNAAR:
CORA VAN RUMPT-GROENEWEG


2 opmerkingen: