zaterdag 6 juli 2019

Winactie met De ketting GESTOPT

Aanstaande dinsdag komt De ketting van Adrian McKinty uit. Ik mocht het boek vooruit lezen en ben nogal lyrisch. Het was voor mij een boek wat ik nauwelijks weg kon leggen en ik baalde als ik iets verplichts moest gaan doen.

Waar gaat het boek over?
Het is een ochtend als alle andere. Rachel Klein zet haar dochter af bij de bushalte en begint aan haar dag. Maar een telefoontje van een onbekend nummer verandert alles. De beller vertelt Rachel dat haar dochter vastgebonden en gekneveld op de achterbank van zijn auto ligt. Als ze haar ooit weer wil zien, moet ze losgeld betalen en een ander kind ontvoeren. Dit is geen gewone kidnapping: de beller is zelf een moeder wier zoon is ontvoerd en als Rachel niet doet wat haar wordt gezegd, zullen beide kinderen sterven.

Rachel maakt nu deel uit van de Ketting, een oneindig en ingenieus plan dat ouders verandert in criminelen – en iemand heel rijk maakt. De regels zijn eenvoudig, de morele keuzes onmogelijk: vind snel geld, zoek een eigen slachtoffer en bega een vreselijke daad waarvan je 24 uur geleden nog dacht dat je er nooit toe in staat zou zijn.

De genieën achter de Ketting weten dat ouders alles voor hun kinderen overhebben. Wat ze niet weten is dat zelfs de sterkste ketting maar zoveel druk kan verdragen... tot hij breekt.


Wat te doen?
Ik zeg: deze pageturner moet je op je lijstje zetten. Of je doet een poging tot het winnen van een exemplaar van De ketting.

Dit keer moet je er wel wat voor doen! We hebben drie vragen en de antwoorden mag je sturen naar: Thrillerlezerblog@gmail.com ovv De ketting



1. Hoe heet de eerste thriller van Nathalie Pagie met Tara Linders Diego Martinez?

2. Met welke thriller won Samantha Stroombergen dit jaar De Gouden Strop?

3. Hoe heet de hoofdpersoon uit de thriller Genadeschot van Felix Weber?

Succes! oh ja, we verloten drie exemplaren.

Winnaars:
Niels van der Vorst
Evi van den Biggelaar
Lien Gautiers




3 opmerkingen:

  1. Is dit mail adres juist ? Mijn mail keert steeds terug ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er moet een s tussen! Thrillerlezersblog@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen