zaterdag 16 maart 2019

Nieuw boek Camilla Läckbergop komst!

Op 26 april zal er een nieuwe Camilla Läckberg verschijnen. Het heet Gouden kooi en is geen vervolg op de bekende serie. 

Waar gaat het over?
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te maken, maar zijn verachting is in ieder gebaar zichtbaar. Wat verbergt haar eens zo lieve man voor haar? Wanneer Jack en Julienne niet terugkeren van een boottochtje en de politie bloedsporen in het appartement vindt, valt de verdenking al snel op Jack. Heeft hij zijn eigen dochter vermoord? Niets in Fayes leven is nog hoe het was...


De Zweedse Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom, maar is uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Haar heerlijke misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. Inmiddels zijn een groot aantal boeken van haar verfilmd.
Daarnaast is de succesvolle serie Fjällbacka Murders gebaseerd op haar thrillers. De boeken van Camilla Läckberg zijn los van elkaar te lezen, maar voor wie liever de volgorde van de serie aanhoudt, is dit de juiste:1. IJsprinses 2. Predikant 3. Steenhouwer 4. Zusje 5. Oorlogskind 6. Zeemeermin 7. Vuurtorenwachter 8. Engeleneiland 9. Leeuwentemmer 10. Heks .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten