vrijdag 28 september 2018

Verwachte boeken oktober, deel 4

Op 11 oktober Verknipte tegenstander van Melissa Skaye

De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden geconfronteerd met een aantal zaken die buiten hun jurisdictie vallen. Dat begint met de vondst in een bos in Friesland van lichaamsdelen die daar al jaren blijken te liggen.
Als in Amersfoort de vrouw en de dochter van een vriend van Luca's broer Gianni verdwijnen en enig spoor ontbreekt, vraagt hij Luca om hulp.

Sanne wil het verleden achter zich laten. Ze wordt, net als collega Luca en paragnost Will de Jager, onaangenaam verrast als de tentakels van dat verleden zich uitstrekken naar het heden.


Koop bij bol.com
Op 16 oktober Noodsignaal.

Met de meedogenloze thriller Noodsignaal treedt David Ricciardi in de voetsporen van Tom Clancy en Robert Ludlum.


Een vliegtuig van British Airways maakt een noodlanding in Iran. Alle passagiers zijn blij dat ze nog leven en kunnen overstappen naar een ander vliegtuig, behalve één man… De Amerikaanse technologieconsulent uit de businessclass blijkt niet te zijn wie hij zegt: Zac Miller is een CIA-analist. Hij meldt zich vrijwillig en zonder veel ervaring aan als veldagent om een surveillancemissie te redden in het Midden-Oosten. Dat is het begin van een bloedstollende klopjacht die Zac door de bergen van Iran, langs de Perzische Golf en door Europa drijft…

Koop bij bol.com

Op 25 oktober Dagboek van een verdwijning

Verkozen tot beste Zweedse thriller van 2017.


Een intrigerend psychologisch spel van vergeten herinneringen.


Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente

en wordt deze coldcasezaak opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind
en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar
best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over
alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig
Koop bij bol.comuitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en
haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.Op 25 oktober eindelijk de opvolger van Negendoder

Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit

de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning
met elkaar te maken hebben.


In Hoe mooi je bent, de tweede thriller van Ule Hansen na Negendoder, wordt de geniale profiler Emma Carow in Berlijn op een zenuwslopende zaak gezet.

Koop bij bol.comWanneer de Poolse politie drie raadselachtige brieven in het Duits ontvangt met onder andere de noodkreet "Help me alsjeblieft, hij zegt dat hij me in stukken zal scheuren', en nog erger, wordt de Berlijnse politie om hulp gevraagd. Wordt er nu echt iemand onder wrede omstandigheden vastgehouden of zijn deze brieven een slechte grap? De zaak belandt op het bureau van profiler Emma Carow, bekend om haar ingenieuze analyses. Tijdens het oplossen van de puzzel wordt ze geconfronteerd met een ernstig gestoorde dader, die haar steeds een stap voor blijft. 

Raadselachtige brieven, gruwelijke ontdekkingen, en een diep gestoorde dader: deze tweede thriller van Ule Hansen lost de belofte van het eerste deel volledig in!Op 8 oktober de opvolger van het voor de Schaduwprijs genomineerde Een nieuw begin

MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN… 

Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord.


Koop bij bol.comRechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten