woensdag 18 juli 2018

Win Cody van Bernice Berkleef GESLOTEN

Cody is zo'n boek wat erg aan het rondzingen is. Tot nu toe hoor ik alleen maar mensen die het erg goed vinden en ook ons eigen recensent Lilian was verkocht. Haar enthousiaste enthousiaste kan je lezen via de link hier: Recensie
Dan kan je gelijk eens kijken hoeveel kraaien Lilian het boek gaf. Dat is namelijk gelijk het antwoord op de prijsvraag van deze week. Stuur ons het aantal kraaien welke je onderaan de recensie ziet staan naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Cody.
Als je de actie deelt via onze communitypagina ( klik  hier ) maak je een extra kans.

Hier de achterflap:
Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloed­hete dag op het bureau gemeld heeft met in de de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

3 opmerkingen: