woensdag 13 juni 2018

Win een gesigneerde Karin Slaughter

Veel thrillerlezers zal het niet ontgaan zijn dat dinsdag 12 juni het nieuwe boek van Karin Slaughter verscheen. Op veel plekken verschenen recensies, zoals ook gisteren en vandaag bij ons. De twee recensenten zijn erg enthousiast. Een vijf en 4,5 kraaien werden toegekend aan Gespleten.

Thrillerlezers zou Thrillerlezers niet zijn, als wij tijdens de Spannende boekendagen ,naast alle acties die we al hebben, niet ook iets leuks rondom Karin Slaughter hadden.

Vertel, vertel, vertel hoor ik je al roepen...

Wij mogen zowel van Gespleten, Een goede dochter als Verbroken een exemplaar verloten. GESIGNEERD!
Het was bedoeld als 1 pakket, maar wij willen drie mensen blij maken. Dus als je meedoet, moet je duidelijk jouw voorkeur opgeven en een 2e keus.

Ik krijg soms wel eens teleurgestelde mailtjes van mensen, die zeggen zo vaak mee te doen en nooit wat te winnen. Op sommige winacties, zoals bijvoorbeeld Stephen King komen honderden (bijna 800) mailtjes binnen. Dus het is soms een kleine kans, maar niet geschoten ....

Wat moet je dit keer doen?
1. Je bent lid van de facebookgroep Thrillerlezers (Thrillerlezers!)
2. Like onze communitypagina (hier)
3. Hoeveel kraaien kreeg het boek Gespleten in de recensie van Lilian op 12 juni en van Annemarie op 13 juni bijelkaar opgeteld? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Karin Slaughter
4. Delen van deze actie ( wat makkelijk gaat via het facebooklogo onder dit bericht of via de link op de facebookpagina) geeft een extra lootje
5. Hieronder schrijven wat je gaat doen als je wint, is ook een extra lootje. Je kan er dus 3 hebben.


19 opmerkingen:

 1. Als ik win. Dan deel ik dit uiteraard op mijn Eigen blog, instagram, facebook en twitter. Een gesigneerd boek is altijd een extraatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik win, lees ik het boek eerst en schenk het boek aan nicht Lies Beth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik Gespleten win, ga ik mijn man verrassen ermee. Hij is herstellende van een motorongeluk en begint zich af en goe ge te vervelen. Als hij Gespleten uit heeft, ga ik er lekker van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen voorkeur van welk boek ik graag zou winnen. De kraaien die in totaal zijn uitgedeeld is 9,5. En als ik een van de boeken ga ik er lekker van genieten met een heerlijk tasje koffie erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als enorm fan van Karin Slaughter, doe ik natuurlijk een moord voor een gesigneerd exemplaar van Gespleten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik Gespleten win? Dan ga ik dansen door de kamer, heel hard juichen en na ontvangst natuurlijk meteen lezen!! Slaughter Rocks!! En Thrillerlezers helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1.lid van de facebookgroep Thrillerlezers: check!
  2. De communitypagina geliked?: check!
  3. Mailtje gestuurd i.v.m. de kraaien?: check!
  4. actie gedeeld?: check!
  5. wat ga ik doen als ik win? Eerst genieten van het feit dat het me gelukt is om te winnen, daarna van het feit dat ik nu echt een gesigneerd exemplaar in handen heb, en daarna natuurlijk meteen gaan lezen! Check! Mijn voorkeur gaat (natuurlijk) uit naar het nieuwste boek: Gespleten, 2e (maar zeker niet mindere) keus is: Een goede dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat kun je anders doen dan alles uit je handen laten vallen en meteen gaan lezen. Dat zou een zalig gevoel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ik win? Dan ga ik me opsluiten met genoeg eten en drinken, telefoon uit het zicht en duik ik in de wereld van Karin Slaughter!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst lees ik het zelf...maar niet in 1x ik spreid het uit voer minstens 5 dagen...zodat ik lekker lang in het verhaal blijf. Daarna leen ik het uit aan mijn vriendin Hilly. Zij is ook dol op boeken van Karin Slaughter en laat de boeken mooi(heel belangrijk) dan komt het boek waarschijnlijk in mijn deel van de boekenkast bij het segment...nog een keer lezen over 5 jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als ik win ga ik meteen het gewonnen boek lezen natuurlijk! Elke Slaughter is ern feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als ik win ga ik dit delen op mijn Facebook pagina en daarna ben ik voorlopig even niet bereikbaar ivm verdiept in het verhaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als ik win ga ik hem meteen lezen en heel erg blij zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn voorkeur gaat uit naar een goede dochter en als tweede keus verbroken

   Verwijderen
 15. Mocht ik winnen dan ben ik zo enthousiast en happy ermee, omdat dit boek gesigneerd is!! En lezen natuurlijk en dan is mijn eerste keuze niet zo moeilijk, dat is Gespleten en zeker gezien de kraaien die ze hebben gegeven! Mijn 2e keus zal dan zijn Verbroken! Wat geweldig dat jullie 3 lezers met deze boeken blij zullen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. alle lootjes verzameld.. Mocht ik winnen, wordt dit een collector's item.. gesigneerd nog wel.. Ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit is eigenlijk een zeer gemakkelijke vraag : ik zet me gemakkelijk in mijn zetel om dan vermoedelijk het boek nagelbijtend in één ruk uit te lezen.
  Sara Linton, Will Trent ... Karin Slaughter is er van in het begin in geslaagd om me mee te nemen in haar wereld. Eigenlijk fantastisch materiaal om er ooit een spannende tv-serie van te maken.
  Ook de 'Goede Dochter' kon me enorm boeien.
  En dan nu de kans om mijn verzameling uit te breiden met een door Karin Slaughter gesigneerde versie van Gespleten, dat zou pas de max zijn!
  Daarom nu fingers crossed.

  BeantwoordenVerwijderen