zaterdag 2 juni 2018

James Patterson schreef boek met ex-president Clinton

Aanstaande maandag komt er een bijzondere thriller uit, namelijk het boek wat James Patterson samen met ex-president Bill Clinton schreef.

Waar gaat het over?
Het Witte Huis is de, thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt? 

President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. 

President vermist is dé thriller van her jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.

Enkele bekende auteurs zeiden het volgende over dit boek:

‘Een politieke thriller waar je niet omheen kunt, geschreven door twee Amerikaanse iconen. Bill Clinton verstaat de kunst van het regeren en Jim Patterson die van het schrijven. De lezer krijgt een schitterend verhaal voorgeschoteld.’ Nelson DeMille 

‘Een sneltrein van een thriller, die doordendert op gelijke delen adrenaline en expertise. Goed getimed, razendsnel en barstensvol authentieke details.’ A.J. Finn

‘Het droomkoppel maakt alles waar… dé politieke thriller van de laatste tien jaar.’ Lee Child

Hier kan je een filmpje van het auteursduo bekijken, waarin zij vertellen over hun boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten