dinsdag 29 maart 2016

Wat leest de freule allemaal?

Wat heb ik de laatste periode gelezen en gedaan.

Iedereen zich weer vol en rond gegeten met de Pasen? Toch niet teveel paaseitjes op hoop ik? ;-)
Ik ben weer eens met de Chef op stap geweest, ditmaal naar de boekpresentatie van Patricia Snel in verband met haar nieuwste boek: De violiste. Dit feestje was in Amsterdam te doen in een erg leuk hotel. Zoals overal al te lezen is geweest ben ik daar met Georgina Verbaan op de foto geweest (nadat Ink aan haar had gevraagd of ik met haar op de foto mocht… ;-) ), hierdoor helemaal happy! Mijn verslag van deze boekpresentatie heeft al op het blog gestaan, snel even lezen zou ik zeggen!
Verder heb ik niet veel spannends ondernomen, naast een beetje werken en studeren een beetje boeken gelezen.

In mijn vorige leesweek was ik hard onderweg in Vlees van Deflo, deze is ondertussen al een poosje uit. Brenda heeft hem overgenomen en binnenkort is onze duo-recensie hiervan te zien op het blog. Brenda had hem heel snel uit, dus dat is meestal een goed teken! ;-)

Daarna ben ik begonnen in De (Een) onbeminde vrouw van Nele Neuhaus. Een beetje gek is dat ik een e-book heb waarop staat Een onbeminde vrouw en ik op internet allemaal covers tegenkom waar De onbeminde vrouw opstaat. Maar dat terzijde. Het is het eerste deel met Kirchoff en Bodenstein in de hoofdrol, wat een beetje gek is omdat er al vijf later delen zijn uitgegeven in Nederland. Mijn recensie volgt snel op het blog.

Hierna had ik eigenlijk de nieuwste van Franck Thilliez op de planning staan. Maar ja, als je dan naar de boekpresentatie van Patricia gaat, moet je ook eigenlijk wel eerst dat boek lezen en recenseren natuurlijk! Dus ben ik gestart in De violiste van Patricia Snel. Lena Miller, een veelbelovende en jonge violiste, wordt al sinds 2013 vermist. Als haar lijk door een zwerver wordt aangetroffen zet dit een kettingreactie aan gebeurtenissen en verdachtmakingen in werking
Boek heb ik heel snel uitgelezen, zondagmiddag de laatste paar bladzijden omgeslagen. Recensie volgt zo snel mogelijk op het blog.

Nu begonnen in De vierde dag van Sarah Lotz. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet denken, ik ga vanmiddag snel verder lezen.

Nou, iets minder gelezen als in mijn vorige leesweek maar dat komt omdat ik best lang bezig geweest ben met Nele Neuhaus en het druk heb gehad met werken e.d. De leesflow zit er nu aardig in!

Tot de volgende leesweek!

Groetjes,


Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten