donderdag 31 maart 2016

Wat las en deed Buistje in de afgelopen week?

Ik ben helemaal van slag met de dagen en dat komt natuurlijk door de Paasdagen.

De hele dag heb ik het idee dat het maandag is. En opeens schiet het me te binnen: mijn stuk Wat heb ik gelezen heb ik nog niet gestuurd . Snel even koffie pakken en hup aan de slag. Ik moet echt even goed nadenken. Vorige week woensdagavond hadden we de paasviering van mijn dochters school. Aan het eind ging dochterlief ook een lied meespelen op haar bugel met nog enkele muzikanten. Ze was best zenuwachtig, maar het ging goed en als moeder  ben je dan best trots. Ze doet het toch maar even. 
En dan is ze vier dagen vrij en heeft een extra lang weekend. Deze vier dagen is het met lezen ook een beetje er bij ingeschoten, maar zodra ik de kans kreeg dook in mijn boek. 
Ook met dochterlief naar een tuincentrum geweest en dan zou ik echt het hele tuincentrum wel leeg willen kopen, al die vrolijke kleuren. 
Dat probleem heb ik dus ook met boeken: ik kan wel een hele tijd rondlopen in een tuincentrum of boekenzaak. Maar moet toch met de planten nog even geduld hebben ivm ijsheiligen. 

Afgelopen week hebben ik het laatste boek uitgelezen van de Posthumus trilogie, Barmhartig.  Ik vind het een mooie serie en helaas was dit het laatste deel en moest ik afscheid nemen van Pieter Posthumus. Dat was echt genieten voor mij deze boeken en er hadden nog wel een paar boeken mogen komen met dit personage . En dan moeten er natuurlijk recensies geschreven worden. Maar dat is aardig goed gelukt; jullie zien het wel op het blog verschijnen.
Mijn volgende boek wat ik nu op dit moment lees en waarmee ik nu op de helft ben is Alecto van Xenia Kasper. Ik lees het samen met Ink voor een duorecensie. Het boek komt in April uit. Het begint goed, moord en ontvoering en het leest vlot. 
 
Mijn volgende boek voor daarna ligt al klaar, maar ik hou jullie nog even in spanning want dat is voor het topic Hoe is het met ...... voor de maand april. En over april gesproken ik heb er echt zin in, want Indra komt uit van Sterre Carron. Ik kijk hier zo naar uit en ik ben de nachten al aan het aftellen. Ik wou dat ik de klok vooruit kon zetten. Dat hebben we natuurlijk afgelopen weekend gedaan maar dat was maar één uurtje. Hier thuis werd al gezegd: nou Lydia, dat wordt een uur leestijd inleveren. Nou dacht het niet, zoals jullie weten ben ik een avondmens en ik blijf lekker lezen en plaats de felicitaties van de jarigen in de Facebook groep thrillerlezers.  Dus deze dame heeft echt geen uur leestijd ingeleverd. Ik bereid me nu al voor dat het nachtwerk wordt met Indra van Sterre Carron. Waarom is wachten nu zo moeilijk?
 
Nu ga ik maar even verder lezen want ook Alecto van Xenia Kasper is een boek wat jullie zeker niet mogen missen. 

Tot de volgende keer !
Tjuus, 


Groetjes Lydia Buist 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten