dinsdag 23 februari 2016

De leesweek van Lydia

Zo daar zijn we weer ...
Zojuist klaar met strijken en dat geeft me weer een heerlijk en opgeruimd gevoel. Strijken vind ik nooit erg: ik hou het altijd bij. Strijken vind ik de leukste huishoudelijke klus die er is. Jaja, ik ben een rare .. ik weet het. 
Maar de deze week gooide De doodsvogel van Samuel Bjørk mijn planning in de war. Ik stelde het strijken steeds uit. En ik moet zeggen: Het was het waard. Wat kan die man schrijven.. De doodsvogel is een thriller die staat als een huis. Heerlijk als de auteur je laat meedenken in het verhaal en dan denk je het te weten.
Nou niet dus: mis poes! Samuel geeft weer een wending aan het verhaal en je hersenen kraken opnieuw. Een zeventienjarige meisje wordt dood en naakt gevonden in het bos met een bloem in haar mond. Een rituele moord.
De doodsvogel is het tweede deel van de serie  Fijn om de personages Holger Munch en Mia Krüger weer te zien.

 De volgende ligt alweer klaar: Nachtblauw van Simone van der Vlugt. Ik ben benieuwd, het is wel geen thriller maar haar vorige boek De lege stad heeft veel indruk op me gemaakt .
Vorige week zaterdag waren mijn ouders 40 jaar getrouwd en hadden we een feestje maar anders was ik toch zeker naar de boekpresentatie in Delft gegaan. 
Deze week verscheen op het blog mijn recensie van En Passant en het interview van Esther Kreukniet voor de topic van Hoe is het met .......
Ik heb leuke reacties gehad en dat doet me goed. Hebben jullie het al gelezen? Het is echt even de moeite waard

http://thrillerlezers.blogspot.nl/2016/02/hoe-is-het-met-esther-kreukniet.html

Na Simone van der Vlugt ligt het volgende boek klaar voor de serie Hoe is het met.....
Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig, maar ik laat jullie nog even in spanning zitten.
Ik wens jullie een fijne leesweek toe!


En tjuus tot volgende week !

Lydia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten