zaterdag 7 november 2015

Verwacht in november - laatste deel

Sneeuwengelen - Suzanne Vermeer (verschijnt 10 november 2015)
Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...
De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.
Reserveer bij Bol.com


Vriendendienst - Almar Otten (inmiddels verschenen)
In het Engelse landhuis van Arthur de Rothschild komen twintig mensen uit de Londense City bijeen. Tussen hen loopt ook een man met getaand gezicht en halflang wit haar - hij wordt 'de Zwitser' genoemd. Het is een bijeenkomst van grote bankiers en enorme mondiale belangen. Wat is dan één mensenleven? 
Als David Zomer hoort dat Eline hem wil spreken, laat hij alles uit zijn handen vallen. Hij kent maar één Eline. Zij woonde samen met hem in het roemruchte Amsterdamse krakersbolwerk Krankstaat. Een pijnlijke periode waar hij niet graag aan herinnerd wil worden. Maar hij moet nu op reis. Een levensgevaarlijke tocht door Zwitserland en Italië voert hem naar Diyarbakir, de Koerdische hoofdstad in het zuidoosten van Turkije. Een oude vriendschap vergt van hem het uiterste. 
Bestel bij Bol.com


Zwarte aarde - Susan Moonen (verschijnt 14 november 2015)
Als je jeugd om wraak schreeuwt... Vroeg of laat eist je jeugd haar tol. Zo ook bij Rosalie. Ze verloor haar broer Walt toen hij 15 jaar oud was. Doodmoe door de jarenlange kwellingen van klasgenoot Krijn van Voorden, zag hij geen andere uitweg dan zelfmoord. Rosalie zint op wraak. Wanneer ze jaren later solliciteert als personal assistent van Krijn komt haar kans op vergelding gevaarlijk dichtbij. Maar wanneer ze haar plan dan eindelijk uitvoert, blijkt de waarheid gruwelijker dan ze ooit had kunnen vermoeden... 
Reserveer op Bol.com



Souvenir - Marcella Kleine (inmiddels verschenen)
Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist naar het land waar haar kind werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en psycholoog gelijk en is ze psychisch doorgedraaid?
Bestel bij Bol.com













Geen opmerkingen:

Een reactie posten