zaterdag 3 oktober 2015

Verwacht in oktober (deel 3)

Het meisje op de weg - Michael Berg (verschijnt 15 oktober 2015)
Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido afgelegen in Zuidwest Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.
Koop bij bol.com


Kijk niet om - Clare Donoghue (verschijnt 27 oktober 2015)
Fotografe Sarah wordt gestalkt. Wanneer er in haar omgeving in Londen diverse vrouwen vermoord worden aangetroffen, staat de politie voor een raadsel. De dader gaat steeds grover te werk. Wat is het verband tussen de slachtoffers? Ondertussen krijgt Sarah cryptische briefjes en verontrustende telefoontjes. 
Koop bij bol.com


Paradijsvogels - Nathalie Pagie (verschijnt 23 oktober 2015)
De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal. Met hulp van haar collega Diego Martinez gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten herbergt. Samen trekken ze een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren, zal ze moet vechten voor haar leven.
Koop bij bol.com


Vermoorde harten - J.D. Robb (verschijnt 15 oktober 2015)
Een vermoorde zwerver wordt gevonden, zijn hart met chirurgische precisie uitgesneden. Luitenant Eve Dallas vermoedt dat deze moord in de doofpot gestopt zal worden en dat wil ze voorkomen. Ze ontdekt al snel dat er in verschillende steden soortgelijke moorden worden gepleegd. Ondertussen wordt ze er zelf van beschuldigd een collega te hebben vermoord. Nu moet ze zowel haar naam in ere herstellen, als de moordenaar vinden. 
Koop bij bol.com


Wat ze naliet - T.R. Richmond (verschijnt 8 oktober 2015)
Wat ze naliet van T.R. Richmond is een must voor fans van Het kaartenhuis en Gone Girl. Toen de jonge vrouw Alice Salmon een jaar geleden verdronk, maakte die schokkende gebeurtenis veel los. In het nieuws, op internet, via e-mail en sms’jes, iedereen had het over haar en over wat er precies was gebeurd. Antropoloog Jeremy Cooke begint het leven van Alice aan de hand van dagboeken en blogs te reconstrueren. Dan blijkt dat Alice en haar dierbaren iets te verbergen hebben. Het bijzondere aan Wat ze naliet van T.R. Richmond is dat deze thriller is opgebouwd uit onder andere dagboekfragmenten, blogs en brieven. De lezer kruipt in de huid van Jeremy Cooke en wordt zo meegezogen in het mysterie Alice. 
Koop bij bol.com

Zonder angst - Lisa Gardner (verschijnt 8 oktober 2015)
Detective D.D. Warren raakt gewond bij het intensieve onderzoek naar moorden die verdacht veel lijken op die van seriemoordenaar Harry Day. Alleen: Harry Day is al veertig jaar dood. Het spoor leidt naar zijn twee dochters. Shana Day trad in haar vaders voetsporen en zit al jaren vast voor meerdere moorden. Zijn andere dochter, Adeline, werkt inmiddels als psychiater en heeft een zeldzame genetische aandoening waardoor ze geen pijn kan voelen. D.D. Warren gaat op bezoek bij Adeline. Hoe kan haar zus, die al tien jaar eenzaam is opgesloten, de belangrijkste verdachte zijn voor deze brute moorden? Of is Adeline zelf misschien beïnvloed door haar vader?
Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten