zaterdag 8 augustus 2015

Winnaars gesigneerde Nevel Olga Hoekstra



zombie in de nevel

De winactie waar men een outfit voor Olga Hoekstra moest bedenken voor haar volgende boekpresentatie heeft een aantal zeer leuke inzendingen opgeleverd. Ik heb daaruit de vijftien gekste, raarste , leukste enzovoort geselecteerd en een totaal onpartijdig iemand de drie leukste laten kiezen.  Deze iemand wist niet van wie welk verhaal en foto was!!
Deze drie bofdozen zullen een geselecteerd exemplaar in de brievenbus ontvangen.
En het zou heel erg tof zijn als je dan binnen een maand zou willen vertellen wat je van het boek vond.



Wie zijn de winnaars van een gave thriller en die ook nog eens door de schrijfster gesigneerd wordt?

Manon Ruiter had zich helemaal gericht op de presentatie van Nevel en een serie van nevelfoto's gestuurd waaruit langzaam een zombie te voorschijn komt. Gericht dus op Olga's huidige thriller.

Liesbeth Rorik vond zowel de mooiste schoenen voor Olga (die actie hadden we eerder, maar deze mogen ook nog wel getoond).
De ideale schoenen voor Olga: prachtige print met hersentjes (brrr). Liesbeth vond ook de foto van de horrormama met kind. Olga is zelf ook moeder, dus dan is het extra griezelig als zij met zo'n outfit aankomt. Met daarbij de tekst dat Olga al thrillers schrijft, New Adult als Hitte uitbracht en dit weekend met erotische verhalen komt. Dus dat misschien het boek daarna wel een
moederopvoedboek ofzo wordt... (tip voor Olga dus)

Dan nummer drie is:
Caroline Kuiper dacht aan de boekpresentatie van aanstaande zaterdag, waar Olga met andere schrijvers twee bundels met erotische verhalen presenteert in Oosterhout. Die combineerde erotiek met horror. Zij ziet zaterdag Olga wel zo verschijnen in Boekhandel Anderland. Ik denk dat heel Oosterhout dan leegloopt...de stad uit wel te verstaan.


Dan was er nog een lollige inzender die voor mij als verslaggever een leuke outfit vast uitzocht voor bij een boekpresentatie. Ink met de grote waffel kon wel als de volgende foto. je snapt dat deze inzending niet werd meegenomen in de kanshebbers.... En voor alle wedstrijden nu geblokt is.




1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd alle 3
    Liesbeth als jij het boek uit hebt, kom ik het lenen van je ;-)

    BeantwoordenVerwijderen