woensdag 3 juni 2015

Verwacht in juni - deel 3

M - Anna Levander (verschijnt 23 juni 2015)
De interne spanningen bij De Nieuwe Liberalen lopen verder op. Premier Morten Mathijsen moet alle zeilen bijzetten om de macht te behouden. Zijn populariteit begint af te brokkelen. Fractievoorzitter Mo Limam raakt steeds meer geïsoleerd en zint op revanche. Ondertussen komt het land sterker in de greep van `M , een duister gevaar, en komt de publicatie van Marijns schandaalboek naderbij.
 Reserveer bij bol.com



Mooie meisjes - Karin Slaughter (verschijnt 18 juni 2015)
Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn. Reserveer bij bol.com





Obsessie - Jeffery Deaver (reeds verschenen)
Kathryn Dance, kinesisch expert bij het California Bureau of Investigation, wordt gedegradeerd naar de Civiele Zaken als het tijdens een verhoor vreselijk misgaat. Ze krijgt saaie opdrachten, zoals het controleren van vergunningen tijdens een uit de hand gelopen vechtpartij in een wegrestaurant. Dance concludeert al snel dat er sprake is van voorbedachten rade in de zaak en begint een onofficieel onderzoek. Dat is het begin van een dodelijk schaakspel tussen Dance, haar collega Michael O'Neill en een levensgevaarlijke oude bekende die nog meer aanvallen gepland heeft. Niemand is veilig, niet in het theater, de bioscoop, een restaurant of in de lift... 
Reserveer bij bol.com


Ongewis - Cath Staincliffe (verschijnt 30 juni 2015)
Drie lichamen worden levenloos aangetroffen in een flat in Manchester, doodgestoken in hun bed. De vader en echtgenoot van de slachtoffers is verdwenen. Het vinden van de man heeft de hoogste prioriteit want ook de jongste twee kinderen blijken vermist te zijn. 
Rechercheurs Janet Scott en Rachel Bailey hebben geen idee waar de man is of wat zijn volgende stap zal zijn. De zaak legt een grote druk op beide vrouwen, die bovendien al moeite genoeg hebben hun persoonlijke leven onder controle te houden.
Reserveer bij bol.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten