vrijdag 17 april 2015

Avontuurtje in boekenland

Zomaar op een zonnige dag een pbtje...
Of ik eventueel tijd en/of zin heb om een toekomstige thriller te lezen en mijn mening te geven. Tijd niet, zin wel. Heeeeel veel zin zelfs. Dus alles aan de kant en kom maar op.
Wel alleen voor jou he..jaha...
For your eyes only...snap ik

Verdikkeme, ik open het bestand en Murphy neemt naast me plaats.
Even toestemming vragen of ik door mag lezen...Klaarblijkelijk heeft Murphy een betrouwbare blik, want hij mag mee kijken. 

Ik heb zelfs wat zenuwen in mijn buik als ik start met lezen. Wat als ik het vind tegen vallen? Ja, dan zeg ik het ook. Dat is de afspraak. Bovendien ben ik wel zo lomp dat ik ook niet anders kan.. Maar over iemands kindje zeggen dat het lelijk is, is toch verdomd lastig.
Het vorige boek van deze schrijver vond ik echt goed en heb ik veel mensen aangeraden. Wat zal dit boek worden?

Ik sla het boek dicht en.....
Ik ben Flabbergasted! Ik heb het boek als een gek uitgelezen en genoten. Deze persoon moet gewoon echt bekender gaan worden in thrillerland. Als je zo kan schrijven! Als je zulke goede personen neer kan zetten. Als je zo'n psychologisch kloppend verhaal neer zet. Een geweldige thriller met gebroken mensen. Een geweldige Nederlandse thriller die boven de geijkte massa uitstijgt!
Wat jullie aan dit stukje hebben? Eigenlijk helemaal niks...behalve dat je je spaarpotje gevuld houdt om heel binnenkort een geweldige Nederlandse thriller te kunnen gaan kopen. Waarvan als je het uit hebt mij helemaal gelijk geeft dat het een geweldig boek is. Ik mag nu nog niks noemen, maar als hij uit is, gil ik het rond.

6 opmerkingen:

  1. Razend nieuwsgierig!
    Wil Rompelberg Hokke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm das nou niet leuk nu ben ik mega nieuwsgierig ... Gil jij maar als je mag ik zal luisteren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd niet van die blogjes Ink, ;-) ik kan niet tegen die verhaaltjes waar ik niets mee kan, WIE WAT WAAR HOE WANNEER ik wil het weten dus GILLEN maar dan kunnen wij ook oordelen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Owwww...het boek komt sowieso bij mijn collectie hoor...nog een paar weekjes (denk ik) wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou je maakt ons wel nieuwsgierig..hoelang moeten wij nog wachten op dit boek?

    BeantwoordenVerwijderen