zondag 14 augustus 2022

Actie 3: Wilde gok van Johnny Bollé GESLOTEN

 


Zuid-Frankrijk 1970. De weduwe Céleste De Châtillon en haar twee dochters lijken een zorgeloos leven te leiden in hun villa nabij Menton. In werkelijkheid brengt een schuldenberg hen op de rand van de afgrond. Wanneer de gokverslaafde Céleste dieper verstrikt raakt in de moorddadige tentakels van het plaatselijke drugsmilieu, komt het leven van haar lievelingsdochter Beau in gevaar. Celeste is wanhopig en bedenkt een waanzinnig plan om uit de schulden te komen. 

Haar plan lijkt te lukken, totdat de vreemde Léon de opdracht krijgt om Céleste en haar dochter te vermoorden. Ondertussen wordt in een dorpje in de Provence een jonge vrouw in paniek wakker. Ze lijdt aan geheugenverlies waardoor ze geen andere keuze heeft dan de man die met haar woont, te vertrouwen. Alles verandert wanneer een mysterieuze vrouw contact met haar legt. Dan neemt haar leven uit het niets een ongekende wending. 'Op een aparte en geraffineerde manier neemt Johnny Bollé je mee naar de glitter en glamour in de mondaine Franse Rivièra van de jaren ’70, vorige eeuw. Niets is wat het lijkt in deze thriller, tot zelfs de verraderlijke schrijfstijl van de auteur. Johnny Bollé is een duivelse plotkunstenaar.' (Marc Kerkhofs – Hostwriters)


Johnny stelt een gesigneerd exemplaar beschikbaar van Wilde gok. Deze zal hij op naam van de winnaar signeren. Gaaf of gaaf?

Stuur een mailtje naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Wilde gok gesigneerd. De len van de actie of de foto wordt zeer gewaardeerd.


3 opmerkingen: