zaterdag 8 januari 2022

Teamlid Fany stelt zich voor

 


Hello, ik ben Fany, ik word nog 47 dit jaar en woon in het Vlaamse Begijnendijk. 

Ik heb al meer dan 20 jaar een vriend en wij wonen al een hele tijd samen in een oude gezellige hoeve tussen het groen. 

 

Ik heb geen kinderen maar kan de kindjes op mijn werk in de Buitenschoolse Kinderopvang al mijn liefde geven en 's avonds thuis de rust opzoeken. 

 

Ik lees zowat alles wat los en vast zit. Ik hou van fictie en non- fictie en ontdek graag boeken in het Nederlands en Engels.

Naast thrillers lees ik heel graag young adult, fantasy en romans. 

 

Enkele quotes van mij:

Lezen is als ademen voor mij, onmisbaar. 

Een boek is het beste medicijn altijd en overal. 

 

Eerste boek kan ik mij niet meer herinneren en beste boek is onmogelijk om te zeggen. Bij mijn opa zat ik altijd in de boeken kamer en thuis werd ik al van kleins af voorgelezen. Ik weet nog dat ik vanaf dat ik kon lezen naar bibliotheek ging en max aantal boeken meenam om paar dagen later terug te komen. De bibliothecaris zorgde dan dat de allernieuwste boeken al klaarlagen voor mij omdat ik de rest al gelezen had.  

 

Boeken die mij bijgebleven zijn is, ja ik weet het is cliché maar de Harry Potter- reeks Deze was het begin van mijn liefde voor young adult en fantasy. De boeken van Laini Taylor vind ik ook geweldig. 

De wereld van Sofie van Jostein Gaarder. Psychologie, Filosofie, persoonlijke ontwikkeling: "Geef maar aan mij”. Voor ik ga slapen van S.J. Watson was misschien wel de aanzet tot mijn liefde voor psychologische thrillers. 

 

Favoriete auteurs wil ik niet noemen omdat ze stuk voor stuk belangrijk zijn en ik niemand wil vergeten maar boeken zijn veel meer voor mij dan letters, het zijn mijn schatten. Ik lees ook genre overschrijdend omdat ik hou van afwisseling en lees naargelang mijn gevoel. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten