woensdag 9 januari 2019

Winactie 8 GESLOTEN

Waar gaat het boek over?

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?


We mogen vijf exemplaren weggeven!

Wat te doen?
De uitgeverij raadt het de fans van bepaalde auteurs aan om dit boek te lezen. Stuur ons een mail met daarin minimaal 1 van die auteurs. Je mail mag naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Horen, zien zwijgen

De winnaars:
Fany uit Belgie
Karen uit Belgie
Netty uit Nieuw Lekkerland
Hilona uit Oostzaan
Jacqueline  uit Oostwold

2 opmerkingen: