vrijdag 27 juli 2018

Verwachte boeken augustus, deel 2

Op 17 augustus een nieuwe Clive Cussler
Koop bij bol.com
Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor heeft hij een krachtig wapen in handen, een wapen dat voor de gehele wereldbevolking een bedreiging vormt: Zwarte Mist, een plantenextract dat ontdekt is in de Stad der Doden en waarvan wordt gezegd dat het doden tot leven kan wekken, door in ruil een levend iemand te doden. Kurt en het NUMA-team moeten het om de wereld van de ondergang te redden opnemen tegen Osiris, heerser van de Egyptische onderwereld.








Op 10 augustus het slotdeel van de serie
Koop bij bol.com
Na het vuur is het briljante slotakkoord van Walter Lucius' internationale bestsellertrilogie, die wordt vergeleken met de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. 
Meer dan dertig jaar geleden ontvluchtte ze haar vaderland, nadat haar vader tijdens een coup werd vermoord. Nu keert onderzoeksjournalist Farah Hafez terug naar Afghanistan en begint ze een gevaarlijke zoektocht naar een crimineel netwerk waarin jongens worden verhandeld. En dan stuit ze op een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen…
"Lucius is een nieuwe ster aan het Nederlandse thrillerfirmament, die vergelijkingen met een grootheid als Stieg Larsson glansrijk kan doorstaan.' de Volkskrant





Op 7 augustus het nieuwe boek van Clare Mackintosh
Koop bij bol.com
"Valse hoop' ("Let Me Lie') is de derde thriller van Clare Mackintosh. Ze brak door met haar sensationele debuut "Mea culpa'("I Let You Go'). Ook haar tweede boek "Ik zie jou' ("I See You') werd met juichende recensies overladen.

Een jaar geleden beëindigde Anna's moeder haar leven op exact dezelfde wijze als haar vader een paar maanden eerder. Sindsdien probeert Anna wanhopig zichzelf op de been te houden.

Een kaart op de sterfdag van haar moeder zet een reeks gebeurtenissen in gang die Anna doet vermoeden dat er meer achter de dood van haar moeder zit dan waar de politie vanuit ging.

Graven in het verleden blijkt gevaarlijk te zijn, soms is het beter alles te laten rusten. Maar dat is nu te laat…


Moord. Zelfmoord. Of zit het toch anders? 




Koop bij bol.comOp 7 augustus een nieuwe standalone van Laura Lippman

Polly en Adam ontmoeten elkaar in de lokale bar van het stadje Belleville. Polly is op weg naar het westen, Adam zegt ook op doorreis te zijn. Toch blijft ze en hij blijft ook – geïntrigeerd als hij is door deze mysterieuze en zwijgzame roodharige vrouw. Een zonnige, hete zomer lang verliezen Polly en Adam zich in een hartstochtelijke liefde.

Toch weerhoudt iets ze ervan zich compleet aan elkaar te geven. Gevaarlijke, zelfs dodelijke, geheimen staan tussen hen in. Dan valt er een dode. Was het een ongeluk of onderdeel van een plan? Inmiddels zijn Adam en Polly zo verweven in elkaars levens en leugens, dat ze geen van beiden weten hoe ze elkaar de rug toe kunnen keren – en of ze dat wel willen. Wie zal als eerste breken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten