dinsdag 24 april 2018

Van winnaar verhalenwedstrijd naar boek Verstoppertje

 Simon de Waal daagde vorig jaar lezers uit om een spannend verhaal te schrijven. Hij koos uit alle inzendingen het winnende verhaal Verstoppertje. Vorig jaar werd het in augustus  gepubliceerd in AD Magazine.  Ook kreeg de winnares Nicolette Molenaar  een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal en nu komt haar verhaal Verstoppertje  In de vorm van een boek!

Nicolette Molenaar is 41 jaar en komt uit Schagen. Ze is moeder van een zoon van 4 en leerkracht in het basisonderwijs. Ze leest zelf veel thrillers en vindt het heerlijk om zich te verliezen in een spannend boek zoals je dat ook doet bij een spannende film. Ze zegt: ‘Dat gevoel dat ik heb met lezen, heb ik ook met schrijven. Dan kom ik in een flow waardoor ik alles om me heen vergeet. Soms weet ik tijdens het schrijven zelf ook niet waar een verhaal naartoe gaat. Schrijven kan ook heel spannend zijn!’


C: Emma Verbaak


Simon de Waal vond het verhaal goed geschreven, spannend, een opmaat naar veel ellende, en een mooie omschrijving van het karakter. 
Op 9 juni zal hij het eerste exemplaar in ontvangst gaan nemen.

Via hier kan je op de auteur haar blog mee lezen tot het tot standkomen van dit boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten