maandag 19 februari 2018

WINACTIE met Haar perfecte leven GESLOTEN

Je kan kans maken op het boek van Sam Hepburn Haar perfecte leven.

Waar gaat het over?
Haar perfecte leven van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping. Sam Hepburn werd voor haar Young Adult-thrillers genomineerd voor diverse prijzen, waaronder de Cilip Carnegie Medal. Haar perfecte leven liet lezers in Groot-Brittannië op het puntje van hun stoel zitten.

BA Paris is fan: 'Verslavend en met een explosief einde: Haar perfecte leven zet je tot het eind op het verkeerde been.'

Grace Dwyer heeft het allemaal: een knappe echtgenoot, een leuke baan als tv-kok, een schattig dochtertje en een prachtig huis. Ze leidt een perfect leven.Haar nieuwe vriendin Juliette past niet helemaal in dat plaatje: ze is een alleenstaande moeder die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zijn ze bevriend geraakt? Grace' leven blijkt dan ook minder perfect dan het op het eerste gezicht lijkt. En wanneer haar leven nog meer barsten gaat vertonen, is het de vraag of ze dat overleeft.

Wat moet je doen?

1. Als thrillerfan bestaat het niet dat je nog geen lid bent van Thrillerlezers! Mocht je toch graag mooie tips op willen doen in de grootste thrillergroep met de meeste kennis over alle spannende boeken en vooral ook gezellig en al jaren bestaand, dan kan je hier lid worden.

2. Wat mag bij jou niet ontbreken om jouw leven perfect te laten voelen?
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com o.v.v Perfect

3. Voor een extra kans, mag je onder dit bericht zetten waarom je juist deze thriller wilt lezen

4. Door dit bericht te delen heb je nog een extra kans. Onder aan dit bericht zie je een bij opmerkingen naast het potloodje de verschillende tekens zoals van facebook en twitter. Door aan te klikken kan je delen.

10 opmerkingen:

 1. Wat een gave winactie! Alleen de cover intrigeert me al: prachtige jurk van een vrouw met achter haar rug een groot mes. Voorspelt spanning! En het plot klinkt ook geweldig: ik vind het altijd erg leuk om te lezen over vrouwen die ontsporen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk idee. Een vrouw met achter de rug een mes in de hand, dat voorspelt niet veel goeds maar wel héél leuk om te lezen wat ze daarmee gaat uitspoken. Leer graag nieuwe auteurs kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als thrillerliefhebber ontdek ik altijd graag nieuwe auteurs, deze mag dan ook niet ontbreken. Ik waag graag een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldige cover, beloofd veel goeds

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, ben nu wel erg nieuwsgierig geworden! Altijd leuk om een nieuwe auteur te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat zit er achter aan de andere bkant van de omslkag voor een verhaal? Spannend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. omdat ik erg van hel lezen van spannende boek houd doe ik graag mee voor dit boek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anneliese de Waal25 februari 2018 om 17:31

  Zou echt graag willen lezen, lijk me super spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, Onwijs Gaaf! Dit lijkt me nu echt zo'n Heerlijke thriller die je aangrijpt en in spanning houdt waardoor je het boek niet meer weg kunt leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig cover van Haar perfecte leven!! Ben heel benieuwd en lijkt me spannende thriller om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen