maandag 12 februari 2018

Win Zoekboek van Nederland van Jan van Haasteren GESLOTEN

Veel mensen weten al dat ik ijverig aan het puzzelen ben geslagen met de beroemde Jan van Haasterenpuzzels. Zoals andere lezers graag haken naast hun boeken, zo sla ik relaxed aan het puzzelen. Inmiddels hoor ik het steeds meer om mij heen en lijkt het trendy te worden. Zoals de kleurboeken van enkele jaren geleden opeens een echte hype werden, is de beurt aan het puzzelen. Wat maakt Jan van Haasteren zo leuk? De kenners roemen de tekeningen en de verborgen grapjes, zoals dat er meestal een haaienvin, kunstgebit, slang en hijzelf ergens verstopt zit. 
Nu zijn er dus ook boeken met zoekplaten. Voor de echte fans, maar ook voor wie eens wil ontdekken hoe hij tekent. We mogen drie exemplaren verloten

Dit is de tekst die bij het boek hoort:
 In dit tekstloze Jan van Haasteren Zoekboek voor alle leeftijden, vind je de leukste, typisch Nederlandse prenten en zoekplaten om eindeloos naar te kijken! Ontdek de haaienvinnen, hoedjes met voetjes, Sinterklazen, pleisters, losse handjes, slakken, spoken, indianen en nog veel meer en dit alles in een prachtig Hollands thema. Per plaat zijn er extra zoekopdrachten opgenomen. Een rijk geïllustreerd boek voor uren kijkplezier, waarbij de fantasie van de lezer op speelse wijze gestimuleerd wordt.

Wat moet je doen?
1. Je bent vanzelfsprekend lid van onze facebookgroep Thrillerlezers! Anders kan je dat hier worden.
2. Op de cover van het boek kan je een aantal atracties herkennen die wij in Nederland als uitje hebben. Noem er 1 en stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv van Zoekboek
3. Onder deze winactie vermelden waarom jij dit Zoekboek zo graag zou willen winnen, levert jou een extra lootje op.

28 opmerkingen:

 1. Ik speel op de pc al jaren zoek plaatjes. Zou het heel graag met dit boek doen. Een echte uitdaging en die ga ik niet uit de weg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou ik dolgraag winnen.
  Erg leuk. Zoekplaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn lieve man die verslaafd is aan alles van Jan van Haasteren.❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik loot graag mee ,en dol op lezen en zoekplaatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet alleen voor mezelf maar ook superleuk voor mijn zoon die aan de Pabo studeert om samen met zijn klas naar te kijken en te benoemen. Vooral omdat hij van die ene toren die erop staat zelf een keer heeft geabseild.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil graag, als fan van Jan van Haasteren, meedingen naar het zoekboek. Niet alleen voor mezelf maar ook om deze zoekplaten te gebruiken op de woonlocatie waar ik vrijwilligerswerk doe.
  De cliënten die op deze locatie wonen hebben een verstandelijke beperking en voor hen is het een leuke uitdaging en extra stimulans om bezig te zijn met het vinden van de juiste plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb mijn antwoord via mail verstuurd. Hopelijk heb ik het goed gezien, want maak dolgraag kans op dit mooie zoekboek.
  Veel plezier geahd (oh eigenlijk nog steeds) van zijn andere zoekboek. Leuk ook al die extra zoekopdrachten. Er is zoveel te zien. En kijk je later nogmaals, dan zie je echt weer veel andere dingen.
  Zal bij dit zoekboek ook zekers te weten zo zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik loot graag mee omdat ik ook fan ben van de puzzels en zoekplaatje van Jan van Haasteren naast lezen natuurlijk 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief dat je dit doet, Inki.Dank je wel, erg leuk om dit te kunnen winnen. Lid geworden...check. Mail gestuurd....check. berichtje geplaatst....check. 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op de puzzels en zou dit zoekboek ook helemaal te gek vinden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Antwoord via de mail verstuurd,
  Ik zou het boek graag winnen, omdat ik uren naar een puzzel kan kijken, Ik heb er jammer goenoeg te kort tijd voor om ze te maken, en ook veel te weinig ruimte om ze te laten liggen.
  Leuke actie overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk , ik ben verzot op zoekplaatjes ...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, zijn puzzels zijn ook altijd al zo leuk, is ook altijd zo veel op te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil het Zoekboek graag winnen voor Isabel en Zoë (worden 9 en 11)!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kan het boek en ook de puzzels nog niet het lijkt mij erg leuk om een keertje het boek te winnen.
  Zodat ik heerlijk kan dwalen in de leuke prenten om dingen te zoeken en zodra mijn zoontje er oud genoeg voor is dan geef ik het aan mijn zoontje zodat hij ook leuk kan zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben gek op puzzelen.. net zoals ik van spannende boeken hou. Ik creeer mijn eigen thriller dan. Hoe moeilijker t wordt hoe spannender. Ik kan dan niet stoppen net zoals ik een spannend boek niet kan wegleggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. heel graag! samen zoeken met kleindochter is reuze! en dan van die kunstenaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik waag graag mijn kans voor dit prachtige boek voor mijn 2 kleinkinderen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter. Leuk vermaak voor in de auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik zie o.a. de euromast, stukje draak van de efteling, de leeuwen van de Beekse Bergen op een auto en het dolfinarium en natuurlijk top uitje: het strand!

  Waarom ik dit zoekboek zou willen winnen... als moeder van 3 kinderen krijg ik per dag nogal wat "zoek" vragen. "Waar zijn mijn schoenen, waar ligt mijn pyama, waar is de schaar" etc.
  Nu zou ik natuurlijk zelf kunnen trainen met het boek, of gebruiken in de "zoek-het-zelf-maar" opvoeding van de kinderen.
  Maar eigenlijk lijkt het me vooral heel erg leuk aangezien de plaatjes van Jan van Haasteren hilarisch zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt me een superleuk boek voor de kinderen en ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat is er nu leuker en gezelliger dan samen met je kind op je schoot urenlang in het boek te kijken en op zoek te gaan naar de plaatjes?! Ze zal dit superleuk vinden, urenlang plezier verzekerd, en daarboven komt nog eens het feit dat haar fantasie hier ook nog wat geprikkeld wordt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haken, puzzelen, lezen allemaal heerlijke hobby's.
  Het zoekboek is een mooie aanvulling voor deze JvH fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. O!!Behalve het lezen van trillers, is mijn passie het leggen van de puzzels van Jan van Haasteren. Jullie zouden me echt een zeer groot plezier doen, al ik dit cadeau win! Fijne dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen