zondag 11 februari 2018

Win een Bullet Journal GESLOTEN

BBNC uitgevers leerde ik kennen toen de kleurboeken voor volwassenen zo in kwamen en nog steeds hebben ze eigenlijk wel de leukste in het assortiment. Zoals die je hiernaast ziet met de kameleon. Daarnaast brengen ze nog zoveel meer leuke creaboeken uit waar je je naast het lezen heerlijk mee kan vermaken: Brushletteren, Dot to dottekenenen bijvoorbeeld origami.

Naast lezen is mijn hobby het maken van Jan van Haasterenpuzzels en heerlijk tekenen en krabbelen in mijn Bujo (Bullet journal). Om dat laatste gaat het nu. Ook daar kwam ik namelijk terecht bij BBNC. Ze hebben nu weer nieuwe pocket Bujo's in het assortiment en wij mogen opnieuw drie Bujo's verloten.
Zwartgoud
Via deze link hier kan je mijn review vorig jaar van een Bujo eens lezen voor als je onder een steentje leefde en deze hype helemaal gemist hebt. 

Wat extra fijn is bij deze pocket Bujo's is het uitneembaar cursusboekje:
Pioenroos
 de crash course. Dit is een mini-formaat boekje van 24 pagina's met instructies en de eerste aanzet, ideeën en tips om meteen aan de slag te kunnen met je journal. Je vindt er duidelijke uitleg bij de start, voorbeelden van symbolen voor je key (legenda), maandelijkse en dagelijkse logs en ideeën voor lijstjes, tijdloze modules en versieringen. Ook vind je er talloze pagina-ideeën en lay-outs waaruit je elementen kiest die bij je passen. 

Wat moet je doen om 1 van de 3 te kunnen winnen?
Eenhoorn

1. Lid zijn van Thrillerlezers zou leuk zijn
2. Noem 3 boekenlijstjes die ik zeg bij te houden in mijn Bujo. Hierboven kan je het woord 'hier' aanklikken en kom je in mijn review. Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv van Bujo. Vergeet vooral ook niet te melden naar welk jouw voorkeur uitgaat.
3. Onder dit artikel kan je vertellen waarom jij zo graag een exemplaar wil winnen. Dit levert een extra lootje op
4. Delen mag altijd en wordt zeer gewaardeerd.

3 opmerkingen:

  1. Ik zou hier heel blij van worden, aangezien ik altijd weer dingen vergeet..briefjes kwijt raak en dit zou goed helpen voor mijn chaotische "koppie"��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou heel graag een bujo (de autocorrectie maakt er buik van, maar die hoef ik niet, die heb ik al) winnen om wat orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd en op mijn tafel, door alle rondslingerende briefjes met wat ik wil onthouden. En omdat het me heerlijk lijkt om lekker te schrijven in zo'n mooi boekje. Groet, Mascha Jansen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil graag een exemplaar winnen voor mijn dochter van 16!

    BeantwoordenVerwijderen