maandag 5 februari 2018

Nieuwe titel boek Anita Terpstra

Vandaag maakte Anita Terpstra op haar facebook de omslag van haar nieuwe thriller bekend. Een prachtige foto in stukken gesneden (het zal vast een mooie officiele fotonaam hebben) met daarop strak de naam VONK

Waar gaat het over?
In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar ze tijdelijk wonen. Mischa en Nikolaj overleven het vuur, maar liggen beiden met zware verwondingen in het ziekenhuis. Als de politie de brand onderzoekt is al snel duidelijk dat deze is aangestoken. Het geluk van het danspaar blijkt niet meer dan een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Mischa beschuldigt Nikolaj ervan de brand te hebben gesticht. Op zijn beurt beweert Nikolaj dat Mischa hem wil vermoorden. Wie van de twee spreekt de waarheid? En wie liegt?


Vorig jaar jaar las ik Samen van deze auteur en het boek behoorde tot 1 van mijn favoriete Nederlandse thrillers in 2017. Dus ik kijk heel erg uit naar Vonk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten