zaterdag 9 december 2017

Win notitieboekje voor jouw favoriete boeken GESLOTEN

 Ik mocht kennismaken met het boekje voor jouw favoriete boeken. Je kan de door jou gelezen boeken in doen, mooie quotes die opvallen, noteren welke boeken je graag nog zou willen lezen. Mijn review van het boekje kan je hier lezen.

Ik mag er een aantal weggeven en wat moet je er voor doen dit keer?

1. Wordt lid van de facebookgroep Thrillerlezers! Dat kan hier
2. Hoeveel gelezen boeken kan je in dit boekje noteren? In de review kan je het antwoord vinden. Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com met in de betreftregel: notitieboek
3. Voor een extra kansje mag je op het blog onder de prijsvraag zetten waarom dit boekje jou zo leuk lijkt.

18 opmerkingen:

 1. waarom ik dit zou willen winnen ? omdat ik nu met een doodgewoon excell-bestand werk waarin ik alle boeken heb ingezet die ik ooit al gelezen heb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. altijd leuk om eens terug te kijken wat je de afgelopen tijd hebt gelezen ! je bent goed voor een tweetal jaar als je elke week een boek leest..daarom graag deze extra kans ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou dat boekje ook wel willen. Gedaan met 'had ik dit boek al 'ns niet gelezen ?'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat er zo'n handig notitieboekje bestond. Op losse blaadjes je gelezen boeken bijhouden is echt niet handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er een leuk en praktisch boekje uit, ook handig dat je lijstje hebt voor aan wie je boeken ontleent

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superhandig notitieboekje, daar maak ik graag kans op! Ik hou mijn gelezen en nog te lezen boeken momenteel bij op de computer, maar zo’n boekje is superhandig omdat ik deze ook mee kan nemen als ik naar boekenbeurzen ga. Ik lees zo’n 2 a 3 boeken per week, meer dan 100 per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt zo'n hebbeding niets meer vergeten als je weer eens twijfelt in de boekenwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik waag graag een kans, omdat ik altijd van die losse lijstjes heb waarop ik de titels schrijf die ik nog wil lezen. En die raak ik 9 van de 10 gevallen kwijt :( en daarnaast wil ik mijn favo quotes ook ergens in kunnen schrijven en dit notitieboek lijkt me ideaaaaal daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omdat t fantastisch zou zijn eindelijk een boekje te hebben waar alles op een degelijke manier in kan genoteerd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk notitieboekje is dit. Dit zou ik heel graag in mijn bezit willen hebben. Nu vergeet ik steeds een boekje te kopen en elke keer neem ik me voor om een winkel in te lopen om er één aan te schaffen. Ik weet de meeste titels niet meer van de boeken die ik gelezen heb. Dan zou ik ze mooi op kunnen schrijven. Ik doe er zeker 2 jaar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Michelle van Doremalen10 december 2017 om 14:53

  Echt een super handig notitie boekje. Ik ben sinds kort weer erg veel aan het lezen en het lijkt me leuk om alle boeken die ik lees te noteren en dan ook dus quotes eruit op te schrijven enzo. Het notitie boekje zou me motiveren om nog meer te gaan lezen en een nieuwjaarsvoornemen zou dan kunnen zijn om aan het jaar heel het notitie boekje vol te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zou dit graag willen winnen om zo bij te houden wat ik heb gelezen, dit jaar zit ik sowieso al rond de 50

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb een mailtje gestuurd, lijkt me zo handig!! natuurlijk ben ik allang lid van de fb-groep

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me heel erg handig! Ik 'markeer' nu bladzijden met favoriete quotes op mijn e-reader, maar als ik die quotes wil herlezen, is dat best wel onhandig. Alles staat in een lange lijst en je moet telkens de bladzijde afspeuren om te zien waarom je die bladzijde had opgeslagen. Mijn favoriete quotes in dit boekje opschrijven zou het herlezen van quotes vele malen makkelijker maken èn leuker! Ook fijn om gelezen boeken in bij te kunnen houden, natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit boekje lijkt me zo leuk, omdat ik graag wat langer bezig zou zijn met een boek nadat het uit is. Sommige boeken springen er echt uit voor mij en ik vind het leuk om daar dan nog wat langer over na te denken en om er naderhand op terug te kijken. Met dit boekje zou ik dat goed kunnen doen!
  Ik heb geen FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk initiatief zo'n notitieboekje! Ik vind het kaft ook erg mooi. Het geeft gelijk goed aan waar de inhoud over gaat, het is vrolijk om te zien, maar niet schreeuwerig.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo gaaf jouw recensie!! Dit is echt een boek om te hebben als fervent lezer en voor iedere boekenwurm. Eindelijk een boek waarin je alles kwijt ken! Nu wil ik dit ook!! Want je hebt me enthousiast gemaakt door je recensie!! Het boekje eindigt dan met een lijst voor aan wie je boeken uitleent..nou dat doe ik wel en heb het nu gewoon op een papiertje geschreven! Maar diegene is er net zo zuinig op als ik ben op mijn boeken en ik ben wel blij dat ik iemand juist blij kan maken en mijn passie kan ik delen omdat we dan over de boeken kunnen praten die we samen dan hebben gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit boekje lijkt mij zo leuk omdat je dan alles kan teruglezen!

  BeantwoordenVerwijderen