donderdag 14 december 2017

Nieuwe Corine Hartman in februari

Voor de grote schare fans van Corine Hartman verschijnt op 22 februari 2018 een nieuw boek. 
Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor een andere weg. Ze werden de trotse adoptieouders van de Braziliaanse Daniel en Nina. Niet lang daarna raakte Simone alsnog zwanger en dochter Veerle completeerde het gezin. 
Nu, bijna twintig jaar later, woont het gezin Steenbeeck in het idyllische Hattem aan de IJssel. Simone heeft een patisserie in het dorp, Richard is leraar in het vlakbij gelegen Zwolle en de kinderen… daar stokt het perfecte plaatje. Voor Daniel verloopt de puberteit wel heel moeizaam. Langzaam slaan er gaten in het warme, veilige nest dat Simone haar gezin wil bieden. Ongemerkt schuiven ze naar de rand van de afgrond, tot broer en zus zich volledig in het nauw gedreven voelen en een besluit nemen met dodelijke gevolgen.


Corine Hartman heeft met haar boeken al vaak op de nominatie gestaan voor de Gouden Strop en won, toen Hebban nog niet bestond en Crimezone een super gave site was voor spannende boeken twee awards zoals uit onderstaand rijtje blijkt.

Longlist Gouden Strop 2017 voor Sluipend gif en Zwarte weduwe
Longlist Gouden Strop 2016 voor Doodskopvlinder
Nominatie Gouden Strop 2014 voor Zielloos
Nominatie Gouden Strop 2013 voor Bloedlijn
Longlist Diamanten Kogel voor Bloedlijn en Doodskopvlinder
Crimezone Thriller Award voor Bloedlijn (beste Nederlandstalige thriller 2013)
Crimezone award voor Als de dood (beste Nederlandstalige thriller 2011)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten