dinsdag 19 september 2017

Nieuwe Wilbur Smith in oktober

Op 11 oktober verschijnt: 

Prooi van de tijger
van
Wilbur Smith
‘Al meer dan een halve eeuw houdt Wilbur Smith zijn lezers in spanning.’
Algemeen Dagblad

Door de gokschulden van zijn stiefvader laat Francis Courtney noodgedwongen zijn comfortabele leventje in Devonshire achter. Hij zet koers richting Zuid-Afrika, waar zijn oom Tom Courtney zijn vader doodde. Francis is vastberaden hem te wreken en zijn verloren fortuin weer op te bouwen. In Kaapstad doet hij echter een verbluffende ontdekking, die zijn wereld op zijn kop zet…

Christopher Courtney geeft ondertussen zijn beschermde leven als zoon van de Gouverneur van Bombay op om de wereld te ontdekken. Gehard door de gevaren en avonturen op zijn reis, komt Christopher steeds vaker in aanraking met geweld en verraad. Wat gebeurt er als de levens van de twee mannen verstrengeld raken? Welke zonden uit het verleden van hun vaders houden hen in de greep?

Wilbur Smith (1933) verkocht al meer dan 120 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 zijn al zijn 36 titels bestsellers geworden. Smith is met zijn rijke fantasie en krachtige vertelkunst nog steeds immens populair. Hij woont met zijn vrouw in Londen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten