donderdag 31 augustus 2017

Win twee keer een omnibus van Thomas Enger

Voor alle liefhebbers van Scandinavische thrillers (maar natuurlijk ook voor al die andere thrillerlezers), een nieuwe winactie: dit keer mogen we twee omnibussen van Thomas Enger weggeven!

Connie van Conniesboekenblog zegt het volgende: 
Uitgever Q zegt dat de delen los gelezen kunnen worden, maar dat raad ik niemand aan. Technisch gezien zou het kunnen. Er wordt precies genoeg herhaald om de rode draad te volgen en per boek worden er misdaadzaken opgelost en afgesloten. Maar wanneer je de delen door elkaar of los leest dan mis je één van de aantrekkelijkste punten van deze serie, namelijk het verhaal van Henning Juul en de mensen om hem heen. 

In het eerste deel leer je Henning Juul kennen. Hij gaat dan voor het eerst sinds zijn zoontje omgekomen is bij een brand weer aan het werk. Dat hij een vakbekwame, scherpe en gedreven misdaadjournalist is, wordt vrij snel duidelijk en dat zorgt voor zorgvuldige en goed opgebouwde misdaadverhalen. Minstens zo boeiend is hoe de lezer heel langzaam de mens achter Henning leert kennen en hem ziet worstelen met zijn verdriet om zijn zoon en de gevoelens die hij nog voelt voor z’n ex. Niet alleen hij gaat voor je leven, maar ook vele terugkomende personages zoals zijn collega, ex-vrouw en zus hebben een eigen verhaal dat verteld wordt. En waar je als lezer ook graag over leest en echt in geïnteresseerd raakt.
Het zou dan wat mij betreft echt zonde zijn om deze serie niet in de juiste volgorde te lezen.

Wij van Thrillerlezers zeggen dan ook: grijp je kans om in 1 keer gewoon de eerste vier delen tot je te gaan nemen. Natuurlijk horen wij heel graag wat je van de boeken vindt als je ze wint. De actie loopt tot 4 september 2017.

Wat moet je doen?
1. Word lid van de facebookgroep Thrillerlezers, als je dat nog niet bent (wat natuurlijk raar is als je een groot thrillerfan bent ;-))


2. Beantwoord de volgende vraag: uit welk land komt Thomas Enger? Stuur je antwoord naar: Thrillerlezersblog@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten