zondag 19 februari 2017

De leesweek van Amanda

Ik ben eens aan het bedenken wat ik de afgelopen week gedaan heb, maar ik kan het niet verzinnen eigenlijk. Door personeelstekort (waar is dat nou niet) werk ik momenteel heel erg veel waardoor er verder weinig tijd overblijft. Ik had dan ook nog weer het geluk dat ik tijdens mijn vrije dagen ziek thuis zat en dus ook niks kon doen. Wel hebben we in de spaarzame vrije uurtjes nog wat klusjes in en om huis gedaan. Zo is mijn boekenkamer verhuisd omdat we die nu willen gaan opknappen, dus ik heb al mijn boeken weer eens in mijn handen gehad ;-)

Ik zou eigenlijk afgelopen vrijdag naar het interview met Lars Kepler in de Verkadefabriek gaan, kaartjes waren al gekocht, maar dat werd helaas afgelast vanwege te weinig animo! Zo jammer!! Ik had daar echt zin in..
Maar goed, ik heb in die tijd dat ik ziek was en mijn spaarzame vrije uurtjes nog wel wat kunnen lezen in ieder geval. Zo was ik in mijn vorige leesweek nog bezig in het tweede deel van Michael Katz Krefeld, deze is al ruimschoots uit. Leuk tweede deel en ben benieuwd naar het derde deel, De sekte, deze ligt ook al te wachten, maar andere boeken hebben nu even voorrang!
Daarna ben ik begonnen in Alle middelen toegestaan het tweede deel in de Leona-serie van Jenny Rogneby. Spannend boek, beetje over de top op sommige punten en ze komen regelmatig wel goed weg. Wel goed in elkaar gezet en ik vind die Leona wel een lekker eigenzinnig mens. Zo corrupt als dat ze groot is en ze weet de schijn heel goed hoog te houden! Ik heb mij hier prima mee vermaakt en mijn recensie zal binnenkort op de site verschijnen.
Hierna ben ik begonnen in deel 1 van de Jeremy Jago-serie van Melissa Skaye. Een fantasy YA/jeugdserie. Heeft wat weg van Harry Potter (in de verte). Ik ben ondertussen al een aardig eind op weg in dit boek en ik vind het wel interessant. Ik ben erg benieuwd welke avonturen Jeremy nog met zijn vriendin gaat beleven. Onderhoudend en spannend fantasy-verhaal. Zodra ik hem uit heb komt mijn recensie uiteraard ook op de site te staan!
Hierna hoop ik heel erg in de nieuwste van Börjlind te mogen gaan beginnen. Ik ben echt fan van hun boeken en ben zo benieuwd naar het vervolg met Olivia Rönning en Tom Stilton!
Volgende keer meer!!

Groetjes,


Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten