maandag 22 augustus 2016

De leesweek van Daniëlle

Vrijdagnacht, ik zat klaar voor de start van de Olympische Spelen, kwam het bericht van Ink dat ik mijn leesweek moest maken (ja, een weerwoord werd niet getolereerd) en omdat we de volgende dag elkaar voor het eerst zouden ontmoeten heb ik het daar dan ook maar bij gehouden.

Zaterdag 6 augustus, mijn dochters verjaardag (15 lentes jong), maar omdat ze bij haar vader is werd er alleen even telefonisch gefeliciteerd. Het was een spannende dag want we zouden met de Thrillerlezersclub een high tea gaan doen in Breda. Mijn eerste ontmoeting. Aangezien er al heel veel over gezegd is wil ik er verder alleen nog aan toevoegen dat het een super gezellige dag was.
De foto zegt meer dan genoeg. ;-)

Mijn leesvoer bestond in dat weekend nog uit de afronding van De stropploeg van Koen PH Romeijn, een goed debuut met veel plezier gelezen. Het volgende boek Maakbaar van Mariette Zweers lag al klaar, want daar zorgt Ink wel voor. Je komt niet stil te liggen. Tussendoor veel blunders gezien tijdens de OS2016 en weinig slaap gevat.
Iets langer dan normaal dan ook nodig gehad om het boek uit te lezen, niet echt een van mijn favo’s maar een matig tussendoortje.

Op het moment lees ik het tweede deel van de VT-serie (Verboden Tranen) van Melissa Skaye in de leesclub, en hij is goed, heel goed. Nog 1 dag werken en mijn vakantie begint dan ook eindelijk en dan zullen weer menige boeken verslonden worden. Explosiegevaar van Andy McNab is de eerstvolgende.

Iedereen veel leesplezier!

Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten