zondag 3 juli 2016

De vakantiekoffer van teamlid Renee

Ik ga op reis en ik neem mee...

Allereerst voor mij de vraag wanneer ga ik met wie op reis en wanneer. Andere jaren ging ik een week met mijn dochter naar de camping en tot vorig jaar gingen we daarna nog eens een week met het hele gezin weg. Vorig jaar wilden de kinderen voor het eerst beiden niet meer mee, dus hadden we weer eens een vakantie voor ons zelf. Ook wel weer eens lekker.


De vakanties met mijn dochter waren altijd heerlijke luiervakanties. Lekker veel lezen. De vakanties met gezin en manlief vooral van lekker wandelen, genieten en minder van het lezen.
Hoe dit jaar komt is nog niet bekend. Waarschijnlijk zit de week vakantie samen met mijn man er niet in. Mijn man is melkveehouder en dit jaar is een melker inhuren bijna niet te doen door de lage melkprijzen. Het zal waarschijnlijk met een dag of 3,4 wel ophouden.
Als het in het schema van mijn dochter past en nog te plannen is na mijn verjaardag, dan gaan we wel een weekje lekker naar de camping. Heerlijk naar de Veluwe. Wat fietsen en lekker veel lezen dus.
Het grootste boek wat dan mee zal gaan is mijn ereader. Vooraf lekker veel boeken van de ebieb erop en lezen maar. Doodsimpel van Peter James ligt er nog van vorig jaar en zal ook meegaan.


In Ermelo zal ook vast de nieuwste van Linda Jansma wel liggen, Judaskus, en ik wilde er maar traditie van maken om de boeken van Linda op vakantie te kopen. Dus Linda, zorg er wel even voor dat er volgend jaar juli weer een nieuwe is.
Verder gaat mijn tablet natuurlijk ook mee. Voor de vakantiebieb, waarin ongetwijfeld

ook weer mooie boeken zullen komen en om contact te houden met mijn medeteamleden van Thrillerlezers!. Ik moet niets missen natuurlijk ;).RenΓ©e.

2 opmerkingen:

  1. Doodsimpel van Peter James is dan ook wel een echte aanrader...creepy boek πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en die ligt er al een jaar...

      Verwijderen