zondag 24 juli 2016

De vakantiekoffer van Carina van Leeuwen

De zomer heeft me min of meer overvallen. Nachtvlinder, mijn derde boek alweer, was klaar, lag in mei in de winkel en daarmee was het ineens zomer in het land. En…ik heb tijd om er van te genieten want deel 4 van Unit Plaats Delict is nog niet in de maak. 

Dus tijd voor vakantie en lezen…ware het niet dat ik de zomers gewoon doorwerk en mijn vakantie voor en na het seizoen plan. Maar wel eindeloos  (nou ja , gevoelsmatig dan) veel tijd om te lezen, dus waar te beginnen?

Fysieke boeken blijven het lekkerst; voor de liefhebbers hoef ik dat niet eens toe te lichten; die geur, het bladeren, het openvallen van het boek omdat je hem/ haar toch wat verder hebt opengevouwen, ook al geeft dat een lelijke kreuk in de rug en zo kan ik wel even doorgaan. Maar ook; het gewicht en wat laat ik thuis om nog maar een extra boek in mijn koffer mee te nemen want stel….niets meer te lezen! Nachtmerrie! Dan maar een paar bloesje minder mee en tussendoor wassen en die fijne wandelschoenen blijven thuis, dan maar een blaar.

Maar nu…de mogelijkheden van de E -reader, wat een luxe. Maar liefst 1200 boeken heb ik nu bij me, altijd en overal. Allemaal op een apparaatje van een paar gram. En als er maar regelmatig een stekker in de buurt is- en je je snoertje niet bent vergeten- dan is het leesgenot eindeloos. 
Nu ben ik al twee dagen bezig om door al die titels te scrollen en kan maar niet kiezen.

Ik ga jullie tips maar eens bekijken…

Fijne zomer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten