vrijdag 17 juni 2016

Eva Burgers levert RTL cluedospel

 Vol trots schreef Eva Burgers gisteren dat haar basisidee om Cluedo in een of andere spelvorm te gieten aangenomen is door RTL.  Hoe populair is het spelletje nog steeds onder mensen. En wat een keileuk idee om het blik BN-ers weer eens open te trekken. Ik hoor Geer en Goor alweer luid gierend de roze kamer binnenlopen met de kandelaar om de butler te grazen te nemen.
Hieronder het persbericht van Nu.nl
RTL werkt samen met producent Strix (Expeditie Robinson) aan een Cluedo-achtig programma waarin bekende Nederlanders "ergens in Scandinavië" een fictieve moord moeten oplossen.
"In de serie wordt drama, gespeeld door Scandinavische acteurs, vervlochten met de realitybijdrage van de bekende Nederlanders", legt programmadirecteur Erland Galjaard uit aan de Telegraaf.
Het basisverhaal wordt geschreven door thrillerschrijfster Eva Burgers (Stille Getuige), die in het verleden rechercheur op de afdeling zware criminaliteit was.
"Door zijn vorm en locatie belooft het een unieke productie te worden. Het is een spannende, nieuwe richting met enorm veel mogelijkheden."
Het is nog niet bekend wanneer het programma geproduceerd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten