maandag 28 maart 2016

Van manuscript tot...... even voorstellen!

Beste thrillerlezers,

Mag ik me even aan jullie voorstellen?
Mijn naam is Pjotr Vreeswijk en ik wil jullie de komende tijd meenemen op een spannende reis.
Nog niet zo heel lang geleden voelde ik mezelf namelijk even de gelukkigste man op aarde. Ik tekende voor het eerst in mijn leven een boekcontract. Bij uitgeverij LetterRijn.
Vanaf dat moment wist ik het zeker: mijn boek komt er.

Nu de vlinders in mijn buik weer vertrokken zijn, ligt er ineens een hoop werk op mij te wachten. En nu komt het leuke. Jij mag ervan meegenieten. Ik ga je vanaf nu tot en met de dag dat mijn boek er echt is op de hoogte houden van alle gebeurtenissen. Waar loop ik tegenaan? Waarom lukt het herschrijven ineens niet meer? Hoe zal de cover er uit komen te zien? En hoe ben ik op de titel van mijn boek gekomen?
Misschien ga ik je zelfs om advies vragen. Ik ga je in ieder geval vertellen hoe mijn manuscript is ontstaan en hoe ik mijn nagels heb afgebeten als ik weer eens hopeloos vastliep. De oplossing hiervoor zal ik alvast verklappen: ga vooral je hond even uitlaten. Dat helpt echt.

Het afgelopen halfjaar was als een rollercoaster en ik vertel je over al de ups en downs. In november 2016 komt mijn Masterplan uit en mijn handen jeuken. Lees je met me mee?

Ik heb er zin in. Ik hoop jij ook!

Tot gauw,

Pjotr

Geen opmerkingen:

Een reactie posten