zondag 28 februari 2016

Toneelstuk Advocaat van de duivel


Bekende strafpleiters als Gerard Spong en Peter Plasman zijn binnenkort te zien in de theatervoorstelling Advocaat van de duivel, waarin Victor Löw en Waldemar Torenstra de hoofdrollen spelen. Het theaterstuk sluit elke avond af met een bekende advocaat die de rechter speelt.
In het DeLaMar Theater in Amsterdam verschijnen in de eerste week van maart bij toerbeurt Gerard Spong, Jan Vlug, Peter Plasman, Jan-Hein Kuijpers en Oscar Hammerstein op het toneel.
Op 1 maart begint Gerard Spong. Na afloop blijven de advocaten voor een discussie over de advocatuur, onder leiding van Ursul de Geer.
Advocaat van de duivel is de Nederlandse toneelbewerking van de film The Devil's Advocate. En natuurlijk naar het boek van John Grisham.

2 opmerkingen:

  1. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal releases van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het biedt leningen van € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2 % twijfel er niet aan dat bericht. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
    terugbetaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
    God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen