donderdag 11 februari 2016

Leesweek van Crienus

Daar zijn we dan alweer.

Druk weekje achter de rug met oa mijn verjaardag en dus bezoek uit Drenthe!!!
Hoe leuk was dat en wat een gave kadootjes van de bende en van mijn sistaaaa's! 
Echt zo verwend! 
Net even de bol.com kaart ingewisseld (ja, ink via de link van het blog) en "De kolibri" staat op de reader!! Niet dat ik voorlopig tijd heb voor dat boek, maar je kan hem maar vast hebben! Volgende week komt de nieuwe Fitzek uit, dus die staat via de andere bol.com kaart in bestelling. Kan niet wachten, maar zal nog even geduld moeten hebben.


Nu las ik afgelopen week "Altijd oorlog"  van Herve le Corre en met nog maar 5 procent op de reader te gaan, is ook de recensie al grotendeels klaar. Een goed verhaal over de misstanden in Frankrijk bijna 15 jaar na de oorlog. Ja ja, die Fransen waren zo braaf nog niet. Af en toe een beetje chaotisch geschreven, vooral in het begin, maar je wilt wel verder blijven lezen. Spannend tot op het eind! (ik ga er nu van uit dat de laatste 5 procent niet heel erg tegen valt)


Verder las ik tussendoor "Met geslepen messen" Het gaat niet heel hard en ik ben nu op ongeveer driekwart, maar helaas de grote woorden op de achterflap worden wat mij betreft niet waar gemaakt, al geniet ik wel van het boek. De enige reden waarom hij nog niet uit is, is dat zo een papieren boek lastig mee nemen is naar werk en dergelijke en ik dus alleen kan lezen als ik thuis op de bank zit. En dat is dus niet al te vaak.


En wat deed ik verder?? Niet bijster veel dus.  Het hele weekend gewerkt en maandag dus gevierd dat ik nog geen 40 ben! Onverwachts begon het al om half 5 en had ik eters, dus daar ging weer een paar leesuurtjes verloren, maar ach het was super gezellig en daar gaat het uiteindelijk om he!!


Vandaag lag "Duitse daders" van Frits Boterman binnen, met dank aan ink, in de brievenbus. Dus daar gaan we gauw in beginnen.  En op de reader staat nog "De Val" van Melanie Raabe welke me ook heel goed lijkt. De laatste niet voor recensie maar gewoon helemaal fijn alleen voor mezelf!   

                            Tot volgende week weer! 



Fijne week allemaal en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten