woensdag 24 februari 2016

Een leesweek genaamd gevalletje spoorloos

Hola!


Bedrijf verhuisd: check
Paarden verhuisd: check

Het appartement van pa en ma schiet ondertussen mooi op maar ik denk dat deze afgevinkt gaat worden in onze afwezigheid. Erg jammer, maar niet zomaar.
We vliegen binnenkort naar….La Palma! Ik ga niet teveel over de details uitweiden maar het gaat een bijzondere hereniging worden.
La Palma
Onlangs kwam de uitnodiging van mijn (halve) biologische familie dat ze het zo mooi zouden vinden als we met ons vieren langskwamen. Negen jaar geleden alweer dat Karel en ik die kant opgingen. Sjemig, waar blijft de tijd.
Een iets waar ik mijn hele leven mee geworsteld heb viel daarna echt op de plaats en sindsdien is het eindelijk volledig verwerkt. Contact is gebleven maar het goede moment daarna om nog eens terug te gaan kwam eigenlijk niet, tot nu :-)
Gevoelsmatig is mijn familie hier gewoon mijn familie, niks half, gewoon hartstikke heel, en het houdt me en ons ook niet meer bezig maar het doet heel wat met je dat ze daar nog oprecht die interesse in jou als persoon en mijn gezin hebben en tonen.
Bladibla, mijn familie vindt het superleuk, ik vind het leuk, spannend, bijzonder enzovoort en ga me er steeds meer op verheugen. Na alle drukte met ons viertjes erop uit en dan naar dat prachtige eiland is natuurlijk sowieso al  helemaal geweldig.
In de 20 graden, i can live with that!
Dus de boeken en reader gaan mee in de richting van Afrika.

Over Afrika gesproken: ik las Offerlam van Chanette Paul uit en de recensie is ondertussen geplaatst. Jongus wat een goed en fijn boek vond ik dat. Ik hou zó van uitgediepte personages en familiare ontwikkelingen!
Daarna las ik Weigering van Felix Francis. Dat paarden een rol spelen is natuurlijk voor mij extra leuk maar dit boek heeft me werkelijk blij verrast. Ik las hem in twee dagen uit, goed verhaal, prachtpersonages, recensie volgt ;-)
Ik ben nu begonnen in Geen tijd om te sterven van Steve Cavanagh. Ik kan er nog weinig over vertellen, ik heb de eerste bladzijden net omgeslagen. Volgende keer dus weer meer over deze.

Lieve mensen, een hele fijne week met veel leesplezier toegewenst!


Groetjes Karin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten