zondag 31 januari 2016

Verwacht in februari - deel 1

De doodsvogel - Samuel Bjork (verschijnt 24 februari 2016)
Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft.
Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest...
Reserveer hier op Bol.com!




De partijgenoot - Marjolijn Uitzinger (verschijnt 19 februari 2016)
Na de verkiezingen zit Florian von Bismark in een dal. Niet hij maar zijn partijgenoot Sofie Lothar wordt minister van Justitie, en dat zit hem niet lekker. In een poging haar in diskrediet te brengen lijkt een onverwachte connectie met de raf mogelijkheden te bieden. Wat had Sofie Lothar met deze terreurgroep te maken? Geconfronteerd met haar verleden zoekt ze koortsachtig een uitweg. Intussen krijgt Florian te maken met de losse eindjes van zijn eerdere roekeloosheid als de vader van een van zijn vroegere slachtoffers naar de politie dreigt te stappen. Het is een mijnenveld, en de vraag is wie dit zal overleven.
Reserveer hier op Bol.com!


De verdwenen bruid - Mary Higgins Clark (verschijnt op 29 februari 2016)
Palm Beach, Florida. Amanda Pierce staat op het punt haar grote liefde te trouwen. Alle familie en vrienden zijn er. Dan verdwijnt de kersverse bruid. Televisieproducente Laurie Moran besluit de verdwijning te onderzoeken voor haar programma Verdacht.
Zij en haar team besluiten de nacht te reconstrueren in aanwezigheid van Amanda's vrienden en familie, in de hoop nieuw licht op de zaak te scheppen. Een jaloerse zus, een knappe bruidsjonker, een ontrouwe verloofde... Eén ding is zeker: wie de waarheid kent, houdt hem angstvallig geheim - tot de dood hen scheidt.
Reserveer hier op Bol.com!


De vermisten en de doden - Stuart MacBride (verschijnt op 16 februari 2016)
Als je een gestoorde moordenaar vangt, zou dat toch op z'n minst beloond moeten worden. Niet voor brigadier Logan McRae. Hij mag 'zich verder ontwikkelen' bij de regiopolitie, waar hij - terug in uniform - achter drugsdealers, winkeldieven en soms zelfs ontsnapt vee aan moet. Totdat in het slaapstadje Banff het lichaam van een jong meisje aanspoelt. Hoofdinspecteur Steele wil McRae terug bij Moordzaken, maar Logan heeft zijn handen vol aan zijn eigen B-divisie. Terwijl zijn oud-collega's het platteland afstruinen, raakt hij toch in het onderzoek verstrikt. Eén ding is algauw duidelijk: de provincie herbergt allerlei gevaarlijke criminelen - en niet iedereen zal levend naar de stad terugkeren...
Reserveer hier op Bol.com!

Een vlaag van waanzin - Corine van Hartman (verschijnt 1 februari 2016)
Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad. Hij is een succesvolle ondernemer, zij een toegewijde yogalerares. Maar dan krijgt Anthonie van zijn vrouw te horen dat ze hem gaat verlaten. Romée is verliefd op een ander en wil een tijdje op zichzelf gaan wonen om afstand te nemen.
Die nacht vermoordt Anthonie zijn vrouw.
Dit is zijn verhaal. En het hare.
Reserveer hier op Bol.com!


Het Joshuaprofiel - Sebastian Fitzek (verschijnt op 16 februari 2016)
De als schrijver mislukte Max is een brave en plichtsgetrouwe burger - anders dan zijn broer, die in een gesloten psychiatrische inrichting zit. Maar Max heeft nooit iets illegaals gedaan in zijn leven. Tot nu toe. Binnen een paar dagen zal hij een van de meest verschrikkelijke en weerzinwekkende misdaden plegen waar mensen toe in staat zijn, hij weet het alleen zelf nog niet. Er zijn echter mensen die er wel van afweten en die willen hem vermoorden voordat het te laat is.
Reserveer hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten