woensdag 29 juli 2015

Niet storen ik lees..aanstaande zondag

Uitgeverij Atlas Contact organiseert het evenement 'Niet storen. Ik lees.' De uitgeverij zorgt voor de perfecte leesmiddag. Het evenement zal zondag 2 augustus a.s. plaatsvinden bij 't Stenen Hoofd vanaf 14.00 uur. Samen met pop-up restaurant La Tête worden de lezers verwend met lekker eten, drinken, zitzakken en andere  leesplekken. Er is plek voor 75 lezers. Je kunt je eigen boek meebrengen, maar je kunt ook een titel kiezen uit de uitleenbalie van Atlas Contact. Medewerkers kunnen je eventueel leestips geven. 

Atlas Contact organiseert dit gebeuren omdat ze mensen het lezen graag mogelijk maakt: 
'Lezen is het mooiste wat er is. Het maakt je wereld groter, laat je kennismaken met nieuwe ideeën, en er is niets fijners dan te verdwijnen in een goed verhaal. Maar hoe vaak laten we ons niet afleiden door andere zaken: de telefoon, inbox, boodschappen, verjaardagsvisites: die alsmaar groter wordende to-do-list van het leven, terwijl de stapel te lezen boeken naast het bed blijft groeien.'


Op zich een leuk bedacht iniatief. Als je in Amsterdam of directe omgeving woont. Om nu eerst 2 uur naar Amsterdam te reizen, waar je by the way heerlijk lang kan lezen in de trein, en dan met 74 anderen te gaan zitten lezen? Maar ik ben geen groepsmens en lees het liefst op een eigen leesplek met mijn eigen uitgezochte muziek in het huis. Iemand die wel zin heeft om te gaan? Vooral doen en geniet: het wordt beter weer in het weekend. Geloof ik. En anders een pluutje mee, anders wordt je boek zo nat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten